Mehmet, çok güzel görünüyor, taşlama hattı çok güzel ve belirgin çıkmış. Ellerin kolların dert görmesin. Çelik nedir, sapta ne kullandın ? ( başlık yanlış olunca düzeltmek zorunda kaldım, o değişikliğin nedeni bu )
Çokk temiz, çok iyi çalışılmış hatlar.
Sap sanırım Corian. Tek parça değil de iki parçayı yapıştırıp biraz ekstra kalınlık kazansan sanırım tam aklındaki kabza çıkardı. Benim tavsiyem bir sonraki bıçağa böyle bir deneme yapman. Bu ufak detay dışında gerçekten çok çok başarılı, ustaca tapılmış bir bıçakla karşı karşıyayız, tebrik ederim, gerçekten çok iyi
Mehmet harika olmuş mutfakta bununla calismak buyuk keyif olur hangi celiği kullandin
Alıntı yapılan: emrekipmen - 11 Aralık 2013, 23:27:05Sap sanırım Corian. Tek parça değil de iki parçayı yapıştırıp biraz ekstra kalınlık kazansan sanırım tam aklındaki kabza çıkardı. Benim tavsiyem bir sonraki bıçağa böyle bir deneme yapman. Bu ufak detay dışında gerçekten çok çok başarılı, ustaca tapılmış bir bıçakla karşı karşıyayız, tebrik ederim, gerçekten çok iyi cok tesekkur ederım emre usta aslında kabzayı tamda dedıgınız gıbı yaptım malzeme her ıkı taraftan ıkıser mılım kabzaya gore oyuldu akabınde ıcerden delınıp 2 adet gızlı pım koyuldu aslında fotoda net cıkmamıs ama kalınlık soderece guzel oldu
Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 12 Aralık 2013, 10:28:20Alıntı yapılan: emrekipmen - 11 Aralık 2013, 23:27:05Sap sanırım Corian. Tek parça değil de iki parçayı yapıştırıp biraz ekstra kalınlık kazansan sanırım tam aklındaki kabza çıkardı. Benim tavsiyem bir sonraki bıçağa böyle bir deneme yapman. Bu ufak detay dışında gerçekten çok çok başarılı, ustaca tapılmış bir bıçakla karşı karşıyayız, tebrik ederim, gerçekten çok iyi cok tesekkur ederım emre usta aslında kabzayı tamda dedıgınız gıbı yaptım malzeme her ıkı taraftan ıkıser mılım kabzaya gore oyuldu akabınde ıcerden delınıp 2 adet gızlı pım koyuldu aslında fotoda net cıkmamıs ama kalınlık soderece guzel olduHadi yaa, harbiden fotoda incecik göründü bana, kusura kalma, o zaman illaki eleştiri yapacağım ya, serde ukalalık var bi kere Değişik cephe fotoları forumdaki izleyiciye daha güzedl hissetttirecektir bıçağı.