Bıçak Sanatı - Forum

Mozaic Pim Nerden temin edebilirim?

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
Mozaic Pim Nerden temin edebilirim?
« : 02 Aralık 2013, 12:32:53 »
Merhaba arkadaslar bu bicak saplarinda kullanilan mozaik pim lazim onlari bulabilcegim bir yer bir adres varmi acaba ?
Tesekkurler Kolay gelsin
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Mozaic Pim Nerden temin edebilirim?
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2013, 12:54:48 »
bende takipteyim, ya kendin imal edeceksin forumda bununla ilgili konu başlıkları var. yada hobi marketlerde ve yurt dışında satıldığını söyleyen arkadaşlar var, oralarda alacaksın. yanlız ben netde aradım bir yer bulamadım, bu sebeple buradan net şekilde adres verecek birisi olursa bizde istifade ederiz hocam. :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2013, 13:00:54 »
ebayda bir dünya var ordanda temin edebilirsiniz
nordellknife danda
en yakınları bunlar

ebayda cargosu ücretsiz olanlarda var
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Hakan AKSOY

• *
  • 465
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2013, 13:41:17 »
ebayda bir dünya var ordanda temin edebilirsiniz
nordellknife danda
en yakınları bunlar

ebayda cargosu ücretsiz olanlarda var

Sagol ustad bir bakalim maliyetler ne olucak o zaman  ;D
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Hakan AKSOY

• *
  • 465
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2013, 13:42:09 »
bende takipteyim, ya kendin imal edeceksin forumda bununla ilgili konu başlıkları var. yada hobi marketlerde ve yurt dışında satıldığını söyleyen arkadaşlar var, oralarda alacaksın. yanlız ben netde aradım bir yer bulamadım, bu sebeple buradan net şekilde adres verecek birisi olursa bizde istifade ederiz hocam. :2up :2up :2up

Insallah bakalim ama umidim yok malzeme tedarik etme cok zor cesitlerini de bulamiyoruz , bakalim yurt disi maliyetleri nereye getircek

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2013, 15:35:26 »
Ben bir kaç parça malzeme aldım yakında yapıp sonuca göre satmayı da düşünüyorum.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2013, 23:43:15 »
sertaç yapıp satacam dediğin bıçak mı, yoksa mozaik pin mi, anlayamadım da :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2013, 01:20:29 »
sertaç yapıp satacam dediğin bıçak mı, yoksa mozaik pin mi, anlayamadım da :2up

Sana hangisi lazım abi?  ;D
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2013, 21:47:09 »
sertaç hiç farketmez, zira hiç birisi bende yok. en önemlisi bir şerit zımpara makinem bile yok anlıyormusun, hadi gülümse. benim proje rafa kalktı, okul, yazılılar, müfettiş, lab hazırlama, formatlama, tamirat. kendime zaman ayıramıyorum. 15 tatil gelsin ilk iş makineyi tamamlamak. sonra pim ve kuyruk borusu tedariki. tabi en önemlisi acil çelik lazım.

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2013, 22:15:12 »
sertaç hiç farketmez, zira hiç birisi bende yok. en önemlisi bir şerit zımpara makinem bile yok anlıyormusun, hadi gülümse. benim proje rafa kalktı, okul, yazılılar, müfettiş, lab hazırlama, formatlama, tamirat. kendime zaman ayıramıyorum. 15 tatil gelsin ilk iş makineyi tamamlamak. sonra pim ve kuyruk borusu tedariki. tabi en önemlisi acil çelik lazım.
80crv2 bitti mi hocam :)

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2013, 22:21:19 »
hocam onun eni geniş olduğu için sakladım, satır veya kukri yaparız diye. bıçak için bu çeliğe yazık olmaz mı. ahiretlik o, kendimi geliştirmeden daha dokunmam. :2up :2up

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2013, 23:18:23 »
asıl satır yada kukrı yaparsanız yazık olur  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2013, 09:58:28 »
asıl satır yada kukrı yaparsanız yazık olur  ;)
taner hocam daha o plakadan hiç işlemedim, eninin genişliği uygun olduğu için o seçenekleri yazdım ama işlemeden önce ne yapayım diye sizinle görüşecektim zaten. madem lafı geçti sorayım bu çelikten ne yapsam iyi olur. sizin tavsiyeniz nedir.