Bıçak Sanatı - Forum

Buseck biçakseverler buluşmasi

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Buseck biçakseverler buluşmasi
« : 01 Aralık 2013, 21:13:42 »
Bu gün inşaat işlerime bir ara verip,Buseck'e biçak fuarina gittim. Dostlarla biraz laflama imkanim oldu ,tabi birazda biçaklara baktim.Dostum Torsten'i (Pohl),Stephan Mast'i,Gerhart'i (Wieland)ve Metin Abiyi görüp laflama firsatim oldu  iste  sizlede bir kaç resim paylaşmak istedim ..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: Buseck biçakseverler buluşmasi
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2013, 21:15:28 »

Umarım birgün bende böyle bir fuara katılabilirim.

Kaya

• 2867
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2013, 21:18:37 »
Kardeşim ilk furara davetlim olarak gel tabii evi bitirebilirsem başim ùstüne misafirim olursun..

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2013, 21:39:18 »
Eyvallah kardeşim sağolasın.

« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2013, 23:07:55 »
Darısı bizi başımıza, umarım ileride bizde de olur bu tür etkinlikler.

suf77Taner

• 167
  • Meslek: serbest
  • Yer: bursa
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2013, 07:53:11 »
Tebrikler sefa hocam!Ne guzel soylediniz boyle bir etkinlik,cok zor biseyde degil. konu acilmis olsun burada,yer,zaman,mekan nasil olur kismini konusalim.En azindan konusalim hep birlikte selamlar saygilar.

Kaya

• 2867
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2013, 10:30:26 »
Hocam iki senedir sürekli söyluyoruz adamlar artik bizi neredeyse ciddiye almiyorlar Ama insallah bir gün olacak

« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2013, 11:13:19 »
Hocam iki senedir sürekli söyluyoruz adamlar artik bizi neredeyse ciddiye almiyorlar Ama insallah bir gün olacak
Bizim ülkemizde de olur bu tür şeyler, en azından bu forumu paylaşanlar için bu anlamda bir duyarlılık var. Bu nedenledir ki zaten aktif üyler nereye gitse orada ki bir başka üyeyi arayıp soruyor bir şeyler paylaşıyor... Ama ne yazık ki ekonomik koşulları şu anda en olumsuz etken olarak görüyorum. Gelir düzeyimiz arttıkça elbette bu tür etkinlikler bizde de olacaktır. Örneğin "bir çalıştay yapılacak, ulaşım-yemek-konaklama düzenleme komitesi tarafından karşılanacaktır..." deseniz bakın bakalım kaç kişi katılıyor. İşin gerçeği ne yazık ki bu, ülkemiz insanının ekonomik durumuna maalesef şimdilik uymuyor. İşin diğer yanı da böyle bir etkinlikte katılımcının elde edeceği gelir ? Kaya nın fotoğraf çektirdiği insanların bıçaklarının değerleri en az üç rakamlı Euro lardan başlıyor, yani bu tür etkinliklerde boy gösterebilmek için yeterli bir fiyat . Neyse, yazacak çok şey var da yazarken insanın içi sıkılıyor bu nedenle kısaca kendi düşüncemi söylemiş olayım  ;)

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2013, 16:47:37 »
Sefa hocam ağzına sağlık ne güzel tesbit etmis ve yorumlamışsınız.aynen katiliyorum.