Bıçak Sanatı - Forum

Em-pati

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Em-pati
« : 02 Ekim 2010, 22:23:01 »
Kedimiz Em-pati'nin öğlen uykusu:

Kipmen Sanat web sitesi

tarpoon

• 4739
Ynt: Em-pati
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2010, 22:46:22 »
o nasıl uyumak öyle ;D  ama yanımda olsa pek sansı olmaz ,uyumaya, kedılerı çok severım  ıkı basbelasıda bende var bırı ağır abı vankedısı paşa..
dığerı ankara kendını köpek sanan kedılıkle göruntuden baska alakası olmayan namı dığer rıfkı.. :2up

bır ara resımlerınıde yayınlarım..

bu arada Emre mama ılemı beslıyorsun..?  pek tombılık gözukuyor..
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2010, 22:48:07 Gönderen: Taner Salar »
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2010, 22:54:19 »
Açıkçası normal tavuk çiğeri-tavuk eti filanla beslemeye çalışıyoruz ama onların gözü kuru mamada  :D

Bir tane de koca oğlan var, adı Avarel, güzel poz versin de onu da koyayım buraya. Empati melez bir Norveç Orman kedisi. Bu türlerin hepsi aşırı zeki oluyormuş. Uyurken hep böyle garip pozisyonlarda yatmayı seviyor...

Seninkilerin resmini merakla bekliyorum...

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2010, 23:00:29 »
Ustam tam dağıtmış kendini arkadaş, böyle acayip yatma da ilk kez görüyorum :))

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2010, 23:15:39 »
 :)) :)) :)) :))

:2up
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2010, 01:01:57 »
 paşa  ve rıfkı.. :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Berke Boyacı

« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2010, 23:12:45 »
Kedimiz Em-pati'nin öğlen uykusu:

Emre abi geldiğimde bu em-patiyi seve seve boğarım ben :)

paşa  ve rıfkı.. :)

Kedilerin çok güzelmiş taner abi :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2010, 23:43:40 »
teşekkür ederim Berke   :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2010, 00:18:24 »
Taner senin Paşa ve Rıfkı çok benziyorlar birbirlerine, ikisi de tam kucak kedisi hani, pek güzellermiş.

Berke seversin de boğma kısmında sana engel olmam gerekebilir  ;D

Kipmen Sanat web sitesi

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2010, 01:31:44 »
rıfkı ankara kedısı o kadar uğrastımkı onunla artık kendını köpek zannedıyor. ıslık çalınca gelır. hanı nasıl desem kuyruğundan tutup havaya kaldırıyorum dönupte sen ne yapıyorsundıye bakmaz bıle  :)

amaa paşaya ben harıç bır baskası sıkıstırırsa vay halıne . hanı ınce4 dılımlenmıs jambon durumu  evın ağır abısı  :D

Berke Boyacı

« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2010, 14:35:16 »
Taner senin Paşa ve Rıfkı çok benziyorlar birbirlerine, ikisi de tam kucak kedisi hani, pek güzellermiş.

Berke seversin de boğma kısmında sana engel olmam gerekebilir  ;D
Lafın gelişi :) ben öyle hayvanların cnaını çok sıkmam severken...Zaten pek beceremem :)
rıfkı ankara kedısı o kadar uğrastımkı onunla artık kendını köpek zannedıyor. ıslık çalınca gelır. hanı nasıl desem kuyruğundan tutup havaya kaldırıyorum dönupte sen ne yapıyorsundıye bakmaz bıle  :)

amaa paşaya ben harıç bır baskası sıkıstırırsa vay halıne . hanı ınce4 dılımlenmıs jambon durumu  evın ağır abısı  :D

Hönk!! Kuyruğundan tutup kaldırmakmı. Çok afedersin Taner abi bir hastalık var kedilerde çok çok afedersin tekrar sıçmık derler buralarda.  Kuyruklarına asılınca bir süre sonra dışkılarını tutamaz oluyorlar diye biliyorum başımıza geldi. Her tarafımız pislik olmuştu.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #11 : 08 Ekim 2010, 16:53:03 »
senın o kedı hastadır berke bızımkınde sorunyok...   ;D