Bıçak Sanatı - Forum

Buda Benim Yorumum

metin anan

• 336
  • Meslek: bicak yapimcisi ressam
  • Yer: almanya
Ynt: Buda Benim Yorumum
« Yanıtla #60 : 03 Aralık 2013, 22:19:30 »
Salim usta bicak konusuyor,kabza da baska dilden :2up :2up :2up

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #61 : 03 Aralık 2013, 22:24:40 »
Teşekkürler abi sizin gibi bir ustadan böyle bir yorum duymak beni ne kar sevindirdi anlatamam.  :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #62 : 05 Aralık 2013, 23:52:17 »
Arkadaş benim bu kargo firmaları ile çektiğim nedir. Ya geç teslim ederler ya da kargo zar zor bulunur. Arkadaşa bıçağı gönderdim ama galiba kargo firması başka birine bıçağı teslim etmiş. Arkadaş şehir dışında doğada yaşadığı içinde bir türlü haberleşememiştik. Ona gönderdiğim adrese ulaşmadığına yeni haberim oldu. Bugün şikayet ettim. Yarında teslim eden şube iki taraftan aranacak. Umarım bulunur.

« Yanıtla #63 : 06 Aralık 2013, 00:12:44 »
Valla kargo sisteminde en baş ağrıtmayan çözüm "Şubeden Teslim" seçeneği. Benim canım çok sıkılmıştı zamanında ama bu yöntem hiç sekmiyor. Tavsiye ederim.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #64 : 06 Aralık 2013, 00:17:29 »
Sefa hocam bende bir terslik var onu anladım. Geçen Bülent bana eğeden yapılma bıçak profili gönderdi sağolsun. O da nasıl olduysa şubeden teslim yazılmış. Hadi onu anladım bu seferde şubede paketi yarım saat aradılar, zorla buldular :) Şimdiye kadar zamanında teslim aldığım birkaç paket var sadece.

« Yanıtla #65 : 06 Aralık 2013, 00:58:00 »
Sefa abi bu konuda tavsiyem hangi kargo firmasını kullandığını bilmiyorum ama özel firmaları kullanmanı tavsiye ederim bir de adrese teslim olsun yeter sanırım gerekirse not alının ürün verilirken ya da verilicek kişi bulunmadığında beni arasınlar diyerekten kurye siz evde yoksanız arıyor bana kargoyla hertürlü ürün gelmişti saolsun firma kuryeleri birkaçkere aramışlardı ancak ptt kargoyu hiç tavsiye etmem kötü bir kasıtla söylemiyorum ancak işlerinde çok iyi değiller gerçekten bayağı örneğini gördüm de yaşadım da, saygılarımla.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #66 : 06 Aralık 2013, 01:08:39 »
Ben PTT kargoyu kesinlikle kullanmıyorum. Bir keresinde fena atıştık. Çok özensiz iş yapıyorlar.

« Yanıtla #67 : 06 Aralık 2013, 01:26:30 »
Hem de nasıl Salim abi zıpkını yamulan mı dersin kargosu gelmeyen mi dersin kırılan mı dersin gelip de gelmeyen mi dersin ne ararsan var :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #68 : 06 Aralık 2013, 01:33:19 »
Bir devletin posta işletmesi o ülkenin namusudur.Bence posta işletmemizin ciddi bir revizyona ihtiyaci var...
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

« Yanıtla #69 : 06 Aralık 2013, 01:37:07 »
Katılıyorum Kaya abi inşallah %49 hissesi bizde kalmaz demek istiyorum sadece.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #70 : 06 Aralık 2013, 11:03:01 »
Öyle demeyin, bu işler hep yerden yere şubeden şubeye değişiyor. Örneğin bizim evin mıntıkasına bakan Yurt içi çok çok berbat çalışıyor. Tüm gün evdeyken ve hiç zil çalmamışken kapıya "geldik sizi bulamadık" kağıdı yapıştırılmamışken şikayet edince ilerki günlerde eski tarihili bir "geldik sizi bulamadık" kağıdını kapıya bir şekilde yapıştırmışlar. Hiç bir müesseseye gidip de onlara konuştuğum gibi ağır konuşmadım.

Buna karşılık iş yerime Yurt içi paketleri sorunsuz geliyor. Yine de Ankara TPE'ye gönderdiğim bir sayfacık marka başvuru evrağımı 10 küsur liraya teslim edebildiklerinden dolayı firmanın beni mutlu edebilmesi için zaten ağzıyla kuş tutması gerek...

PTT ile BritishBlades ufak değiştokuş bıçağımı İsveç'e mi mi ne 4 küsur liraya kısa sürede gönderebildim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #71 : 06 Aralık 2013, 12:32:46 »
Eylem ustam aynı şeyi PTT bana yaptı. Üstelik ben evdeyken kargoyu bana vermediler. Paketin üzerindeki ismi kendi evraklarına yanlış yazmışlar. Paketi veremeyiz dediler gittiler. Bende şikayet edince işin aslı çıktı ortaya ama her ne hikmetse posta kutumda evde bulamadık diye bir kağıt bırakmışlar sonradan. Dediğinizde de haklı olabilirsiniz. Şubedeki kişilere de bağlı olabilir bu durumlar. Ben düzelteyim benim bulunduğum noktada PTT ile çalışmam asla.

Bu arada kargo bulundu galiba. Bizim arkadaşların alışveriş yaptıkları markete bırakmışlar. Nasıl bir mantıksa artık. 

suf77Taner

• 167
  • Meslek: serbest
  • Yer: bursa
« Yanıtla #72 : 09 Aralık 2013, 20:27:03 »
Salim harika olmuş kardeşim sabır emek göz nuru hepsi var canı gönülden tebrik ederim. :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #73 : 09 Aralık 2013, 22:56:13 »
Çok teşekkürler.
Bu arada bıçak sahibine kavuştu. Kargo adrese değilde dediğim gibi alışveriş yaptıkları yere bırakmış. Market sahibi yerinde olmadığı için de kargoyu başkası almış ve bıçağı sahiplenmiş. Ufak bir araştırma sonucu kimin aldığı bulundu ve elinden alındı. Sahibi olan arkadaşımı mutlu etmeyi başardık sonunda :)