eline sağlık kardeş çok güzel bıçak olmuş
Teşekkürler abi.
Sertac ağlatmişsin rengi filan optimal kendimi bir an yabanci sitelerde dolaşiyormuş gibi hissettim tebrikler...
Ayrica yuvarlak rikasso yapabilen ilklerden birisi olmandan da gurur duydum.. 
Çok teşekkürler abi. Renk konusunda senin tavsiyen olan kahveyi kullandım bir buçuk saat kadar kaldı ve sonuç mükemmel.
Bu zımparada iki taraflı olarak açtığım ilk bıçak diyebilirim bir taraf çok hoşuma gitti ama diğer taraf o kadar iyi olmadı.
Eline sağlık Sertaç, güzel iş çıkarmışsın, bir kılıf çalışması şart buna

Bir gözlemim:
Gizli kuyruk kıça kadar devam edip çıksaydı sanırım boynuzda pine ihtiyaç duymazdın. Eldeki damaskusun uzunluğu da tabii önemli bir etken
Sanırım kıç plakasını daha çok, denge noktası ayarlama + estetik amaçla yapmışsın. Kişisel fikrim kıç plakası olmasaydı bir miktar daha hoş görünürdü, tabii bu tamamtn kişisel fikrim.
Bu bir türlü yumuşamayan damaskus muydu?
Öncelikle teşekkürler abi her iki güzel yorumun için

. Kılıfı bıçağı satın alan kişi yapacağını söyledi o yüzden ben yapmadım.
Aynı öneriyi Salim abide söylemişti ancak hem damascusun boyunun sınırlı oluşu hemde elimde kaynak makinesinin olmayışından ötürü böyle yaptım.Kaynak olayından çok çeliğin kısa oluşu sorun oldu hatta biraz dövüp uzatmak zorunda kaldım. Kıç plakası olmayınca pek hoş durmuyordu bende boş durmasın diye böyle bir şey yaptım.Ön taraftaki balçak birazda olsa yumuşadı ama kıçtaki hiç yumuşamadı diyebilirim.
Çok güzel olmuş sertaç ellerine sağlık
Teşekkürler abi.
Önce Kiridashi ler ardından da bu bıçak... çok iyi gidiyorsun Sertaç, estetik anlamda son yaptığın işler çok farklı ve çok güzel. Yüzey işçiliği ve genel form çok çok güzel. Ellerine sağlık

Teşekkür ederim ustam daha iyilerine umarım.
Bencede güzel bir çalışma olmuş Sertaç.Her yeni çalışma eskisini kıskandırıyor.eline sağlık.
Çok teşekkürler abi daha iyilerini yapmak sana nasip olsun.