Bu kadar mı güzel olur harika olmuş ellerinize sağlık yaratıcılıkta sınır tanımamışsınız. Blogunuz hayırlı olsun atöyle de harika.
Gerçekten çok yaratıcı ama bıçaklara da üzülmedim değil.Tüfek Benelli midir?
Çok güzel bir düşünce. Dövme bıçak yapan birine de böyle bir askı yakışırdı. Blogun hayırlı olsun kardeşim.
Güzel düşünmüşsün abi Yeni ev ile bloğunda hayırlı olsun.
Harika bir fikir tebrikler, bir bıçak ustasına yakışır bir tasarım
Eline,fikrine sağlık ustam.Benim tüfekler kılıflarında üzgün bir şekilde bekliyor.Bir an önce kiradan kurtulmam lazım.
Başlığı görünce tuhaf gelmişti,ama tüfek geçince içinde bakmadan edemedim.sürpriz oldu böyle birşey beklemiyordum. Zeka karşısında herzaman şapka çıkarırım. Tebrik ederim muhteşem.
Ellerine emeklerine sağlık Soytürk ustam çok yaratıcı bir fikir senin tarzın ile birleşince ortaya bu şaheser çıkmış. Hatta askı süper nova'yı gölgede bırakmış.
Vallahi bravo
Özgün bir çalışma olmuş, kutlarım. Yakında "Taht Oyunları"'ndaki tahtı da yaparsın bu gidişle Blog çok güzel bir adım olmuş kardeşim, kesinlikle bu işi hakkıyla yapan adamın bir şekilde üretimini sergilemesi gerek güzelce, yoksa kenarda köşede kalıyor bu güzellikler...
dostum eline sağlık
Eline sağlık Soytürk, gerçekten çok hoş durmuş
Eline sağlık. Çok güzel olmuş. Bıçaklardaki tarzı görenin bunun senin işin olduğunu anlamaması olanaksız. Baltalı ilah der ki: Böyle ortada duran bir tüfeği çocuklardan nasıl koruyacaksın?
Ellerine sağlık Soytürk.