Bugün itibariyle tüm malzemelerimin tedariği bitti.Çalışmalara en kısa zamanda başlamak istiyorum.Biliyorsunuz çoğumuzun atölye sorunu olduğundan BIÇAK larımızı ev ortamında veya balkonlarda yapmaktayız.Atölye çalışma tezgahı için yer olmadığı için ben marangozdan sehpa tarzı bir şey yaptırdım.Sağlam olması içinse malzemenin tamamı masif.Yeni başlayacak olan arkadaşlar için tüm malzemeleri biraraya koyarak fotoğraf paylaşmak istedim.Belki faydalı olur diye arkadaşlar.
Güzel takım. Kolay gelsin. Kesilmiş profil Salim Ustadan hediye galiba!
Alıntı yapılan: damasscus - 13 Eylül 2014, 21:53:08Bugün itibariyle tüm malzemelerimin tedariği bitti.Çalışmalara en kısa zamanda başlamak istiyorum.Biliyorsunuz çoğumuzun atölye sorunu olduğundan BIÇAK larımızı ev ortamında veya balkonlarda yapmaktayız.Atölye çalışma tezgahı için yer olmadığı için ben marangozdan sehpa tarzı bir şey yaptırdım.Sağlam olması içinse malzemenin tamamı masif.Yeni başlayacak olan arkadaşlar için tüm malzemeleri biraraya koyarak fotoğraf paylaşmak istedim.Belki faydalı olur diye arkadaşlar. ustam bu malzemelerin toplam fiyatı ne kadara geldi acaba ?