Ellerine sağlık kardeşim....
Sertac çok güzel bir iş biçaği olmuş bende bunun gibi bir biçaği her an yanimda taşiyorum.artik her biçağimi kullandiğimda aklima sen gelirsin Ağabey'ine de Rabbimizden Rahmetler diliyorum..
Bu eserinde çok güzel ve manidar olmuş, ellerine sağlık
Sertaç kardeşim başın sağolsun. Bunu çok beğendim. Rasim ustanın da seninde ellerine sağlık.
sertac ellerine saglik bicak cok güzel olmus ayrica rahmetli kardesine ALLAHTAN rahmet kederli ve acili ailenize bas sagligi diliyorum merhumun mekani cennet olsun
sertac oncelikle basın sagolsun bend yaklasık 1 sene once trafik kazasında abmi kaybettım nler hıssetıgını anlaya bılıyorum..cıkan ıse bakılırsa bant zınpara duzgun calısıyo:) elıne saglık guzel olmus
Herkese merhaba, bu bıçağı bugün yaptım. Abimin anısına dememin sebebi ise bugün abimin doğum günüydü ancak kendisi ne yazık ki 32 ay önce vefat etti.Bıçağı bugün yaptığım için ona armağan etmek istedim. Bıçak bant zımparanın ilk meyvesi diyebilirim. Çeliği Rasim usta İstanbula gittiğimde hediye etmişti, bu güzel güne kısmetmiş.Kalınlık 5 mm uzunluk 12.5 cm en geniş yeri 2 cm civarı. Kesici ağzı açmadım çünkü bıçakla ilgili bir kaç planım daha var ancak yapar mıyım bilmiyorum.Aslında kıyamıyorum.Yüzeyi 500 kumda sonlandırdım karartmayı ise nescafede yaptım.Ortalama 2 saat kadar nescafe içinde kaldı.Sonuç benim çok hoşuma gitti. Sizlerinde yorumunu almak isterim. =) Fotoğraflara linkten ulaşabilirsiniz.https://picasaweb.google.com/107995507867589728561/KaplanNAnSNa
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 14 Ekim 2013, 22:40:48Herkese merhaba, bu bıçağı bugün yaptım. Abimin anısına dememin sebebi ise bugün abimin doğum günüydü ancak kendisi ne yazık ki 32 ay önce vefat etti.Bıçağı bugün yaptığım için ona armağan etmek istedim. Bıçak bant zımparanın ilk meyvesi diyebilirim. Çeliği Rasim usta İstanbula gittiğimde hediye etmişti, bu güzel güne kısmetmiş.Kalınlık 5 mm uzunluk 12.5 cm en geniş yeri 2 cm civarı. Kesici ağzı açmadım çünkü bıçakla ilgili bir kaç planım daha var ancak yapar mıyım bilmiyorum.Aslında kıyamıyorum.Yüzeyi 500 kumda sonlandırdım karartmayı ise nescafede yaptım.Ortalama 2 saat kadar nescafe içinde kaldı.Sonuç benim çok hoşuma gitti. Sizlerinde yorumunu almak isterim. =) Fotoğraflara linkten ulaşabilirsiniz.https://picasaweb.google.com/107995507867589728561/KaplanNAnSNaSon derece sade ve şık. Anısını yad edecek bir yadigar olmuş, bant zımpara sana yaradı
çok manidar olmuş gerçekten güzel çalışma elinize saglık
Eline sağlık Sertaç çok güzel olmuş , Rasim ustanın da eline sağlık
Sertaç İstanbul'a yeni geldim şimdi gördüm Önce Ağabi'ne Allah tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. Çalışmaların müthiş çok beğendim ellerine emeğine sağlık kardeşim tebrikler