Güzel gözüküyorlar. Elleriniz dert görmesin.
Teşekkür ederim.
hocam sen işi kapmışsın banada bir şevk gelsede bende başlasam senin gibi 
Teşekkür ederim.Henüz öğrenmeye çalışıyorum.
Ellerinize sağlık. En iyisi biz balkon imalatçılar derneği kuralım
Teşekkürler.Derneğe üye olarak katılırım.

Selamunaleykum.Yer olsunda balkon,kömürlük,havalandırma(benim atölye)
fark etmez.Ellerinize sağlık.Devamı gelen olsun inşaALLAH.Saygılar.
Aleykümselam.Teşekkür ederim.
Valla bi yer bulsak fwna olmayacak. Apartmandan kovulursak tasımızı tarağımızı toplar gideriz.
Kiracı olduğum evden kovulmamak için akşamdan sonraya iş bırakmamaya yada fazla gürültü çıkarmayan zımpara işlerini yapmaya çalışıyorum.Ama içimde hep kovulma korkusunu yaşıyorum.
Elinesağlık abi tanto modelin kabzası biraz geniş olmuş ele oturuşu nasıl ?
Ellerinize sağlık. En iyisi biz balkon imalatçılar derneği kuralım 
Derneğe üye olarak katılırım.
Osman Bey, aslında çok kaba durmuyor.Ama normal kullanımda bu modeli tercih etmezdim.Ben bunu değişik bir çalışma olsun diye yapmıştım, arkadaş kendi arkadaşına hediye vermek için talip oldu.Hediye verilecek ablamızın bıçak koleksiyoncusu olduğunu 70-80 kadar bıçağı olduğunu söyledi.Benim acemi işi, diğer bıçakların arasında nasıl durur onu merak ediyorum.
Elinize sağlık,ilk bıçaklar için gayet başarılı..
Süper acemi sıfatlı olarak bende yapıcı 1-2 yorum yapayım;
Kabza ve namlulara özellikle detay işlerinde biraz daha vakıt ayırmak lazım ki yapılan işi gösteren en önemli unsur detay işçili oluyor...
Ben bir kabzayı şekillendirirken (kaba halden finişe kadar) yaklasık 2-3 saat harcıyorum,
Tanto model değilde dağ-bayır versiyonda taşlama eşiği biraz daha aşağıda kalsa aslına daha uygun olurmuş,
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Dağbayır konusunda kesinlikle katılıyorum.Aynı modelin sizin dediğiniz gibi ağızdan sadece 1,5 cm yukarıya taşlama eşiğiğini çıkartarak yapmıştım. Kabzayı zeytin, pimleri de bakır boru olarak yapmıştım.Görüntü olarak bu yaptığımdan daha güzel durmuştu.Oda bir arkadaşa fotoğrafını bile çekemeden hediye verildi.Ama bu dağ bayır modeli ele oturması kullanımı çok güzel.Bu modelden bir kaç tane daha yapmayı düşünüyorum.
Ayşegül yazanın sapını PEMPE ye boyayabilirdiniz
çok severler... Biraz da kabzası narin ve ince olabilir malum eller de kucuk olur . İlk çalışmalar icin gayet güzel tebrikler
Teşekkür ederim.Yukarıda anlattığım gibi bitmek üzere olan bıçağa talip olununca bayana uygun mu değil mi düşünmedim.Arkadaş düşünsün.Elimde de ısıl işlemi tamamlanmış profil kalmamıştı.