üstadım eline sağlık 10 numara olmuş
güzel olmuşlar Turgut usta. favorım maple burl kabzelı olan
Ellerine sağlık Ustam. Harika olmuşlar. Maple burl kuyruk incelmesi güzel bir detay. Her iki namluda çok güzel olmuş
Bunlardan her şey olur. Hem mutfak hem av. Elleriniz dert görmesin.
Turgut ustam, harika görünüyorlar. Akçaağaç yumrusu da bu tip bıçaklara çok yakışıyor.Namlu perdahı çok hoş görünüyor, taşlama bölümünün perdahını bant zımpara ile mi çıkardın, hangi bant ile bitirdin, çok merak ettim...Teşekkürler emre son finişi bizim skoç keçe dediğimizle bitirdim linki http://www.topcular.com.tr/Product.aspx?PId=2942 Alıntı yapılan: genç bıçak - 23 Eylül 2013, 22:32:21Turgut ustam çok güzeller ellerine sağlıkTeşekkürler mehmet usta Alıntı yapılan: sefaçabuk - 23 Eylül 2013, 22:43:07Turgut ustam, her ikisi de çok mükemmel görünüyor. Sapta kullandığın ahşaplar çok yakışmış. Taşlama eşikleri de konuşuyor. Ellerine sağlık desem az gelecek biliyorum ama ellerine sağlık ustam, ellerin dert görmesin.Sefa hocam size çırak olabiliyorsak ne mutlu bizlere saygılar
Turgut ustam çok güzeller ellerine sağlık
Turgut ustam, her ikisi de çok mükemmel görünüyor. Sapta kullandığın ahşaplar çok yakışmış. Taşlama eşikleri de konuşuyor. Ellerine sağlık desem az gelecek biliyorum ama ellerine sağlık ustam, ellerin dert görmesin.
Turgut ısta harika olmuş hepside tebrikler