Elinize sağlık.İlk ağız açma denemeniz böyle ise bundan sonrakileri merakla bekliyorum.
Bu arada işlediğiniz desenlerede bayıldım.
Osman Bey, teşekkür ederim.Ağız açmayı Sefa Hocamın videosu sayesinde yapabildim.Bana çok yararı oldu.Benim gibi balkonda eğe ile çalışma yapacaklar için çok önemli bir bilgiydi.
Harika gözüküyorlar. Elleriniz dert görmesin. Dutun duruşuna bayıldım.
Teşekkür ederim.Dut aslında beni de şaşırtı.Bu kadar güzel desen çıkacağını beklemiyordum.Elimde eskitme tamir boyası vardı.Kabzayı bolca zımparaladıktan sonra bu boyadan sürdüm.Kuruduktan sonra tekrar zımpara yaptım.Sonra tik yağına biraz bu boyadan karıştırdım.Bir kat sürüp tekrar zımparaladım.En son sadece tik yağı sürdüm.Ortaya desenleri bu şekilde çıktı.
Osman kardeşimize katılıyorum. İlk bıçaklar için oldukça başarılı. Bundan sonra güzel bıçaklar görmeye devam edeceğiz demek ki. Dut konusunda da Deniz kardeşimize katılıyorum. Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim Salim Bey
hocam gerçekten harika olmuşlar çok beğendim özellikle de sırt desenlerini.
hocam sırt desenini nasıl yaptığınızı sorsam yardımcı olumusunuz.
Teşekkür ederim Gökhan Bey, sırt desenini forumda nasıl yapılır bölümünde Emrah arkadaşımız güzel bir şekilde anlatmış.Ben ondan ve Emre Ustanın tavsiyelerinden faydalandım.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=4637.0Riza Bey başarili çalişmalariniz tebriklere layik ,yeni çalişmalarinizi merakla bekliyoruz..
Teşekkür ederim Kaya Bey
İlk çalışmalar buysa gerisi nasıl olacak merak ettik yani
Süper

Teşekkür ederim Emre Ustam,sizlerin tavsiyeleri, paylaşımları ve teşviği sayesinde güzel bir hobi edindiğimi düşünüyorum.