işçilik temiz duruyor, elinize sağlık 
Teşekkürler

Harika görünüyor, elinize sağlık
Teşekkürler

Arkadaşını sevdiğin belli oluyor
Ellerine sağlık
Teşekkürler Salim ustam,acaba nasıl olur diye bir denemeydi ama son halini bende beğendim,sınıf olarak bu bıçağa bu kadar perdah fazla bile

Sevdiğime can feda, sevmediğime çoktan elveda dedim Salim ustam,arkadaş çok ama dost yok, sıkıntı burda
Elleriniz dert görmesin . Benim profillerde umarım böyle olur.
Teşekkür ederim,
Bu iş yaptıkça güzelleşiyor,burdaki ustaların yanında bende hala acemiyim
Her bıçak yeni bir tecrübe, her yeni bıçakta eskisinden kalma iyi veya kötü tecrübeleri değerlendiriyorsunuz,ama azimli olmak yılmamak

İşçilik temiz ötesi olmuş , kabzayı da merak ettim şimdi, bende de böyle bir profil var senden kopya çekebilirim (müsaadenle)
Teşekkürler Ercan ustam

Kabzada malzeme olarak ne kullacağım kesinleşmedi,form olarak tamamen doğaçlama,
Bittikten sonra eklerim,beğenirsen kopya serbest
Bülent, mükemmel görünüyor, ellerine kollarına sağlık 
Teşekkür ederim Sefa abi

güzel görünüyor temiz bir yüzey elde etmişsiniz,ince kumlarda devir hızında herhangi bir farklılık varmı yoksa aynı devirde mi kullanıyorsunuz?
Teşekkürler,
Yüzey taşlaması 60-80-120-220 kum'da (taşlama eşiği daha belirgin olsun diye)bıraktım,ilk ağız açarken yüksek devir kullanıyorum,kesici ağız yaklaştıkta yakmamak için hız düşürüyorum,
En son çok yüksek hız kullanamadığım için 400-600 kumda epey bir vakit harcadım,ama çok net bir (220 yüzey-600 kum kesici ağız )taşlama eşiği oldu..