Bıçak Sanatı - Forum

percin

erol sümer

• 62
  • Yer: ankara
percin
« : 12 Eylül 2013, 17:58:39 »
degerli arkadaşlar bıcak kabzesi montajı icin percin nerden bulabilirim bu adres konusunda yardımcı olursanız memmun olurum şimdiden hepinize teşekkür ederim...

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
Ynt: percin
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2013, 18:03:15 »
Sanayide pirinç malzeme satan yerlerde çok rahat bulabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 6 m boyunda olarak satılıyordu.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

erol sümer

• 62
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2013, 18:23:27 »
Sanayide pirinç malzeme satan yerlerde çok rahat bulabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 6 m boyunda olarak satılıyordu.

ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim sertac bey ...

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2013, 20:46:41 »
  Saman pazarında,çıkrıkçılar yokuşunun üst tarafında bakırcıların bulunduğu yerdede  prinç çubuk malzeme (sarı kaynak teli) 3 mm   4 mm  gibi var.Buzdolabı tamircilerinde 6mm bakır boru bulabilirsiniz.Ayrıca bakır,alüminyum veya paslanmaz kullanabilirsiniz.Hiç olmaz ise çivi bile kullanırsınız.
  Kolay gelsin.

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2013, 22:19:55 »
aslında bende bu konudan muzdaribim. küçük ilçede öyle büyük şehir imkanları olmuyor, tanıdık ta olmayınca netde ara dur, anahtar kelimeyi değiştire değiştire. aslında bu bölümün bir hırdavatçısı olsa tüm arkadaşların malzeme tedariğini üstlense. hem yeni başlayanları sevindirse hem kendi sevinse ne güzel olur aslında. :'(
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2013, 09:40:28 »
Oksitlenmiş kaynak elektrodunu dışını temizleyip kullandım.
Okinawian