Yapılacak bıçağın ana hatları olarak bir kıstas koyuldumu? Kullanıma müsait avcı biçağı tipimi yoksa başkaca kullanım tipleri de serbest mi? Kılıf yada kın konusu var. Yapılacakmı, yapılmayacakmı? Son yazılanlardan sonra Emre bey'in nihai durumu yazmasını bekliyorum. Tarih bana uyar.
İyi günler..
Ahmet Bey, yazınızı farketmemişim, açıkçası etkinlik benden çıktı gibi geldi, ben de ilişmedim, bundan yırttık yaşasın şeklinde sevinmediysem de üzülmüş de değildim

Bence etkinlik için önerilen tarihler uygundur, yapılacak işler listesini ben yine bir geçeyim o zaman:
1: Bu konunun içinde uzayan listeye 1 Nisan'a kadar herkes katılabilir. Ancak bu sadece ön bilgilendirme ve niyettir, yani etkinliğe katıldığınız anlamına gelmez.
2: 1 Nisan'dan itibaren "Değiş Tokuş Etkinliği - Bıçağımı bitirdim, ahanda resmi!" gibisinden yeni bir konu açılacaktır, buraya bıçağını yapıp da bitiren herkes resimlerini paylaşacaktır, bu andan itibaren etkinliğe katılmış sayılır.
3: 15 Nisan'a kadar resimlerini paylaşan arkadaşlar aynı zamanda etkinliği düzenleyen kişiye Kargo adres bilgilerini kişisel mesaj veya email ile yollamalıdır. Bu adresler çekilişte kullanılacaktır...
4: 16-20 Nisan arasında (belki bir miktar katılımcıların özel durumları olur da rötar olursa diye pay bırakmakta yarar var) çekilişler yapılır. Bu çekiliş sonuçları bildirilmez, sadece adres bilgileri eşleşen kişilere adresler email ile veya kişisel mesajla bildirilir.
5: Adres bilgisi elinize ulaşır ulaşmaz herkes bıçaklarını o adreslere hiç zaman geçirmeden kargolamak zorundadır...
6: "Yaşasın, değiş-tokuş bıçağım geldi" Adlı yeni bir konu açılıp, herkes orada hediyelerini açıklayabilir, teşekkür edebilir, yorumlayabilir, hatta eleştirebilir, ancak çok acı eleştirilerden elimizden geldiğince kaçınalım, sonuçta beklentisiz ve hediye amaçlı yapılmış bir eseri yorumluyorsunuz.
Herhalde daha fazla söze ihtiyaç yok. Hadi bakalım iş başına, göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçip gidiverir, katılmak isteyenler kolları sıvasın hemen ilk boş zamanda, ben hediyemi istiyorum