Bıçak Sanatı - Forum

Zımpara makinesine başladım..

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Zımpara makinesine başladım..
« Yanıtla #40 : 16 Ekim 2013, 10:09:17 »
sertac eger bantı  gerdırınce sorun cozuluyorsa korkma gerdır ıyıce benım makınadakı bant gergınlı cok fazla ama bı sorun yasamıyorum

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #41 : 16 Ekim 2013, 10:18:39 »
sertac eger bantı  gerdırınce sorun cozuluyorsa korkma gerdır ıyıce benım makınadakı bant gergınlı cok fazla ama bı sorun yasamıyorum

Abi bant gerilince sorun çözülüyor gibi.Artık eskisi kadar sorun yok.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #42 : 20 Ekim 2013, 17:21:51 »
o yay zayıf gelır . bat kaydırmasının bır sebebıde bu..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

SertacMezereli

• 1256
« Yanıtla #43 : 20 Ekim 2013, 18:03:14 »
o yay zayıf gelır . bat kaydırmasının bır sebebıde bu..

Abi bandı çok gerdirince sorun çözüldü gibi arada çok hafif sağ sol yapıyor o kadar.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #44 : 20 Ekim 2013, 18:50:06 »
çok gerdırme deyınce..?  aslında sen az gerdırıyorsun ,şimdi yeterı gergınlığı gelmıstır bence.  hafıf sağ sol yapması buyuk ıhtımal ıle bandın kendısınden kaynaklanıyor. bendede aynısı oluyor önemlı bırsey değil, takılma. bu sorundan kurtulmak ıstıyorsan  ışın bıttıkten sonra bandı makınanın uzerınde gergın vazıyette bırakma  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

SertacMezereli

• 1256
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2013, 18:54:34 »
çok gerdırme deyınce..?  aslında sen az gerdırıyorsun ,şimdi yeterı gergınlığı gelmıstır bence.  hafıf sağ sol yapması buyuk ıhtımal ıle bandın kendısınden kaynaklanıyor. bendede aynısı oluyor önemlı bırsey değil, takılma. bu sorundan kurtulmak ıstıyorsan  ışın bıttıkten sonra bandı makınanın uzerınde gergın vazıyette bırakma  ;)

Çok gerdirmeden kastım yayı neredeyse sonuna kadar bastırıyorum. Şu an ki hali iyi aslında idare ediyor beni. Yakında yeni bir makine düşünüyorum zaten. :)