Sevgili arkadaşlar değerli hocalarımız affınıza sığınarak bir paylaşımda bulunmak istedim.
Aslına bakarsanız bu arkadaş sağlığında bana ağır hizmet etmiş sonrada, kabza kırılmasından dolayı çekme belgesi çıkarılıp parçaları poşette sandukada sırasını beklemeye başlamıştı.
Bir av bayiinin vitrininde gördüğümde yarım açık vaziyette kesici ağzı ve testeresi ile namlular teflon kaplı vaziyette bana göz kırpıyordu .
Hemen daldım içeri incelemeye başladım kesici ağzı oldukça iyiydi, testeresi ufak olmasına rağmen gayet iş görür vaziyette extra olarak testeresinin sırt kısmında deri yüzmek için bir ağız vardı.Yani cabelastaki av çakılarına benziyordu ve o zaman kullandığım y.otomatik av tüfeğim ile aynı kamuflaj kaplamaya sahipti bütün bunlar almam için yeterli sebepti ve o zaman için iyi sayılacak bir bedele almıştım.
Kusur sayılacak yanı plastik bir kabzaya sahip olması zorlamalarda çatlamaya meyilli olması dışında bir etken değildi.
Nasılsa kendim kullanacağımdan dikkat eder sorun çıkarmazdım. Pek çok avda güme yapımında saz, dal kestim deri yüzdüm uzun lafın kısası dağa taşa kullandım o zamanlar dağ bayır bıçağı ne bilmiyorum en iyi bıçak belimdeki bora olarak biliyordum onuda kullanmaya kıyamadığımdan bütün işleri bu ufaklık yapıyordu. O bora bıçağında hikayesini yazmıştım sonra elden çıkardım.
Fazla başınızı ağrıtmadan konuya geçeyim bu arkadaşa yeni bir operasyon gerekliydi. Çakı için daha çok ekmek yemek gerekliydi,bende kolaya kaçıp ufak bir bıçak olarak geri kalan hizmet süresini tamamlamasını uygun gördüm.
İlk olarak kuyruk kısmı için bir parça sac kestim kilit mekanizma yuvasını bu sac parçaya çizerek taşta alıştırdım kaynak ağızları açarak elektrik kaynağı ile kaynattım.
windows screenshot
windows screenshot programNamlu kısmı zarar görmesin diye deri sarıp bantladım .
Daha sonra fazlalık kaynakları taş-eğe ve zımpara ile temizledim ufak tefek yerlere rötuş yaptım namludaki kolay açım mandalının yuvasınıda kaynak ile doldurdum.
lightshot free downloadDaha sonra pirinç lineerleri kesip alıştırdım sonrasında onlarıda tespitledim .
free image hostingsırt deseni açıp içerisini epoksi ile doldurdum
free screenshot softwarekabza ahşaplarını kestim
adult image
screen grabSonrası için bol zımpara ve kılıf yapımı bu ufaklık avuç içerisine sığacak büyüklükte.
Yan çantanın içindeki yerini buldu

image hosting imgur
green shot
image hosting
windows print screen
free photo hosting
free screen capture software