Merhaba sevgili arkadaşlar,uzun bir zamandan beri foruma giremiyordum fakat takipteydim

.
Sevgili bıçaklarım; onlara bir süreliğine kızağa almam gerekti. Revizyon için gelen tüfekler vardı,onları toplamam yetiştirmem gerekiyordu hal böyle olunca bıçaklar kenarda sırasını bekliyor, gerçi hala bekliyor.
Bu paylaşacağım arkadaş benim için oldukça önemli,siteye ilk üye olduğumda kestiğim profillerin içinde olan bir model.O profillerden elimde kalan son parça;diğerleri hain domdom saz arkadaşlarımda

O zaman ısıl işlemlerini sağ olsun sn Sefa hocam yapmıştı kademeli sertleştirme uygulamıştı.Beni bayağı bir uğraştırdı bu kerata,kendim kullanacağım için bir gözümü yumdum,elimi de yan tutup öyle giriştim.
Aslında orjinal profile sadık kalacaktım fakat hem boyut olarak büyük olması hemde o zamanki heves ile değişik bir yapısı olsun diye yaptığım bir çalışma idi.Alttaki ilk resim orjinal hali
open source screen captureDaha kullanışlı olması için boyutta ufaltmaya gittim ağız kısmı fazlalıklar kesilip atıldı.Haliyle boy kısalınca taşlama eşiğini kurtaramadım onun üzerine uygulamaya gittim.
Balçak olmasın dedim alttaki gibi bir şey çıktı aslında daha tam bitmedi namlu üzerinde hala 1000 2000 kumda gidip geliyorum bir sonlandırma olmadı. Kılıf üzeri için bir resim desen uygulayacağım , en çok üzüldüğümde sırt deseni uygulamamış olmam o an için elimde epoksi olmadığından boş verdim halbuki uygulansa daha da hoş olacaktı.
Fazla başınızı ağrıtmadan resimlere geçeyim
Malzeme 1095
sertlik 61 HRC
toplam boy 25 cm
namlu 11.5 cm
kabza kestane -pirinç linner
kılıf kösele
windows screenshot tool
free image hosting
screenshot utility
image hosting photo bucket
image hosting tumblr