Bıçak Sanatı - Forum

Bant Zımpara Makinesi Tasarım Geliştirmesi Hakkında

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
Ynt: Bant Zımpara Makinesi Tasarım Geliştirmesi Hakkında
« Yanıtla #41 : 10 Temmuz 2013, 10:25:41 »
Çok ciddi detay çalışılmış,mesleki kariyer zirvede  :2up :2up

eğer bır ekleme yapmak istersenız makineye kazandırılması gereken en büyük özellik yan yatması olur,çok ciddi kolaylık yaratıyor,

Bırde işin daha başındasınız,tekrar uğrasırım yeni tasarım yaparım dersenız kesinlikle bu makıneye bakın derım..

www.twuertz.com

hatırlatmak istedim :)

Bülent bey çok teşekkürler bu makineyide inceledim çok güzel compact bir makine hemde yatay olarak da kullanılabiliyor ,aklımda bir kaç şey daha var inş tasarıma fırsat bulup tamamlayınca paylaşacağım ,  :)

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 684
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #42 : 10 Temmuz 2013, 11:09:34 »
Çok ciddi detay çalışılmış,mesleki kariyer zirvede  :2up :2up

eğer bır ekleme yapmak istersenız makineye kazandırılması gereken en büyük özellik yan yatması olur,çok ciddi kolaylık yaratıyor,

Bırde işin daha başındasınız,tekrar uğrasırım yeni tasarım yaparım dersenız kesinlikle bu makıneye bakın derım..

www.twuertz.com

hatırlatmak istedim :)

Bülent bey çok teşekkürler bu makineyide inceledim çok güzel compact bir makine hemde yatay olarak da kullanılabiliyor ,aklımda bir kaç şey daha var inş tasarıma fırsat bulup tamamlayınca paylaşacağım ,  :)

ilk çizdiğinin detaylarına bakınca senden kaçmaz,

hemde ilk ornek olur,hatta olursa bir tane de ben isterım :)

sedatkolleksiyon

• 200
  • Meslek: bobinajcı-bıçakcı 1969
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #43 : 12 Temmuz 2013, 15:24:24 »
daha yapım aşamasındayken cep telefonumla çektiğim resimleri kardeşime yükletiyorum.şimdi makinada aspiratör sistemi kurdum sağ tarafına önüne iki ayrı şalter bağladım.onların fotoğraflarını çekemedim.birde küçük topların takılacağı başka bir tam kol yaptım kabzedeki parmak izlerini yapmak için.onun da fotosu yok.

« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2013, 15:30:57 Gönderen: sedatkolleksiyon »
bıçak,çelik,takım gibi vb.birçok konudaki katkı ve dayanışmadan dolayı bıçak sanatı.com'u tebrik ederim.

ugurmrk

• *
  • 2
  • Meslek: ogrenci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #44 : 13 Aralık 2013, 01:49:29 »
Can makinanin sulu sistem bicak bleme modeli bayagi bi gelisme kaydetti zembil adi altinda ckarmisti ilk yni sistminde kesme acisini makine kendi ayarliyor size kalan ileri geri hareketi rek makinede hem keskinlik(taslama) hem gla alma(tas izi yok etme) mevcut

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #45 : 13 Aralık 2013, 16:27:30 »
Makine çok güzel görünüyor. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.