selam arkadaşlar,fikir lazım
bizim diğer evin olduğu apartman,şehrin ortasında işlek yerde,bu yüzden apartmana ortalama 2 aydabir hırsız giriyor,apartmanda girmedikleri ev kalmadı,yöneticiye dedim ama yapmadı
çoğu teknolojiden habersiz bilgisayar bile kullanamıyor,bu yüzden gerçek kamera işi belki onlar için zor olabilir,bilgisayarı bozarlarsa bağlantıyı koparırlar vs..zaten anlamıyorlar,ayrıca hepsi paralı ama aidatı bile ödemezler pintiler,geçen hafta kiracı evde uyurken gündüz vakti,kapıyı kırıp eve girmişler,birde karşı daireyi soymuşlar,birazda kanunların gevşekliği,serbest bırakmalarından oluyor,neyse...
bende bugün gittim çakma güvenlik kamerası aldım,gidip hediye edicem
aldım ama ustası olan kişi çakma olduğunu anlar,detaylara girmek lazım,kameranın arkası boşlukta kalmamalı,duvarın arkasına bakan kişi kablo uzamadığını görürse anlar
bu yüzden duvar arkasından kablo çekebilirim
bunun dışında rengi açık mavi gibi duruyor ve lenside cam beyazı,birde lens üzerinde yazılar var
siyaha boyasammı diye düşündüm,lenside boyarım,yazılarada zımpara atarım,ne dersiniz,fikir lazım,genel muhabbete yazdım,konu önemlidir,çözüm bulmam lazım :'(
ayrıca buna 3 kalem pil takılıyor ve sağa sola tak tak tak ses çıkarıp saçma sapan dönüyor ve takılıyor,kırmızı ampülüde yanıyor,oda çakma olduğunu belli ediyor diye pil takmıcam

video
http://www.youtube.com/watch?v=o5YSa6r6hQ0