Çeliğin kalınlığı kaç? Namluyu bence de boşaltma. Onun yerine kukrilerdeki kan oluğuna benzer bir çalışma yapabilirsin. Hem namlu hafifler hemde görsel olarak çok güzel olur. Hadi bakalım kolay gelsin, sonucu merakla bekliyorum.
kan oluğu iyi fikir bir iki desen fikrim vardı boydan boya çocuğuma birde isim bulacaktım

ama ergonomi daha önemli gibi bu arada 4.5 mm den tam ölçmedim ama galiba 3 mm e düştü taşlamadan sonra.
şimdi düşündüm de fosfat kaplatırsam eğer yapacağım işlemeler iyi durmayabilir kan oluğu daha mantıklı gibi
merhaba.güzel çalışma.buna balçak yapacaksanız sap kısmının altına sarıdan ya da çelikten astar yapabilirsiniz.ince perçinlerle olur sap kısmı.
balçak terimini tam bilmiyorum ama sanırım demir siper. evet yapacağım galiba ama bu model kılıçlarda gördüğüm bir model daha var

böyle birşey de var aklımda. birde konuya yen dahil olan birisi olduğumdan imkanlar ekipman ve malzemeler konusunda elde olanlar ile yapacağım için elimdekiler neye daha çok imkan verirse oraya da yönelerek konuya çözüm getireceğim gibi