Eline sağlık ustam senin atölyedeki örsün çınlama seslerini duyar gibiyim yine güzel bir çalışma olmuş,
renk belirginliği çok canlı görünüyor, yenilerini bekliyoruz kolay gelsin 
Benim acilen ocak kaynağı yapmayı öğrenmem lazım yoksa fotoğraflarla yetinmek zorunda kalırım.
Teşekkür ediyorum Mehmet kardeşim, merak etme zamanla her şeyi öğrenirsin yeter ki bir başla
Soytürk çok güzel olmuş ellerine sağlık,birde yaptığın bir sanmaiye tesviye ederek yap birde o şekilde görelim.merak ediyorum
Teşekkür ediyorum Mehmet ustam ; tesviye işi bana ters Mehmet ustam illa ki dövme izi olacak üzerinde, yoksa sıradan gibi geliyor, ne bileyim el izi gibi birşey bir benzeri daha yok
Soytürk, görüntü çok etkileyici olmuş ama bu görüntüyü daha güzel bir fotoğrafta isteriz
kontrast nefis çıkmış. Ellerine sağlık 
Teşekkürler Sefa ustam, aynen fotoğrafları bende beğenmedim ama biran önce yayınlayayım diye sapı biter bitmez çekince böyle oldu malesef.
Soytürk abi eline sağlık. Süper ötesi birşey renkler mükemmel duruyor.Peki bu sanmai bıçakların paslanma olayı varmıdır acaba ne gibi bakımlar gerektiriyor ?
Teşekkür ederim, tabikide paslanma olayı var sonuçta karbon çeliği fakat asitle karartma olduğu için normale göre daha dayanıklı oluyor. Çaresi yağlı bir bezle silip öyle saklamak.
Arkadaş herbiri birbirinden güzel ama bu gerçekten "başka" bir şey olmuş. Kamuflaj zaafının bu arkadaşın doğumunda bir katkısı var mı acaba diye düşünmeden yapamıyorum. Ellerine sağlık, muhteşem üçlü olmuş!
Teşekkür ediyorum Şafak abi, elbetteki kişinin fikri ne ise zikride o olurmuş, işimiz gücümüz kamuflaj elde olsa hayatımdaki her objeyi kamuflaj yapardım
Soytürk tebrikler guzel motifler çikarmişsin .testere çeliginin nikel zengini bir çelik olduğu belli oluyor.
San mai çelikler genel olarak sandviç katli çeliklerdir.eğer burgu olayina girdiysen artik damast hadisesine terfi etmişsin demektir .süper gelismeler heyecanla takip ediyoruz..
Teşekkür ediyorum Kaya ustam, çok katlı işler değilde daha az katlı işlerden çok daha fazla keyif alıyorum, elbetteki damascusta yapacağım kısmet olursa fakat bu san mai olayı bana daha sıcak geliyor.
nefis bir görüntüsü var bıçağınızın ellerinize sağlık... 
Teşekkür ediyorum.
Çok güzel olmuş
Araya başka bir çelik koyman görselliği zenginleştirmiş. Özgür ve Rasim Ustalara rakip geliyor deseniz ya
Sağolasın Salim kardeşim, estağfurullah rakip demeyelim biz

gercekten cok ilkel vahsi bi goruntusu var dovmenın guzellıgıde burda ıste elınıze saglık san mai 4 sabırsızlıkla beklıyoruz 
Teşekkür ediyorum, kısmet diyelim