Bıçak Sanatı - Forum

Gözlük

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Gözlük
« Yanıtla #40 : 18 Ağustos 2011, 22:21:11 »
Valla çok alınacak şey var iş güvenliği mağazalarında. Özellikle tulum süper bir icat. Gerçi şimdi fikir kulağa hoş gelmeyebilir ama havalar soğuyunca o kadar itiraz etmezsiniz.

Ayakkabılar hem ucuz hem de sağlam. Atölyeye diye aldığım Yakupoğlu'nu outdoorda giyesim geliyor
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ferroburak

• 539
  • Meslek: Teknik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #41 : 18 Ağustos 2011, 23:07:15 »
Bu kimya lablarında kullanılan plastik gözlükler gözü korumak için yeterli olmaz mı.

« Yanıtla #42 : 18 Ağustos 2011, 23:21:17 »
iş güvenlikmagazasına gidildiginde alınacak en önemli şey zaten başka birşeyede gerek yok
Özgür bant zımparada çalışırken özellikle maske kullansan çok çok iyi olur.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #43 : 18 Ağustos 2011, 23:34:19 »
iş güvenlikmagazasına gidildiginde alınacak en önemli şey zaten başka birşeyede gerek yok

Maske, yangın tüpü, ilk yardım kutusu, değişik tip eldivenler, kulak tıkacı, iş ayakkabısı, tulum, vs. vs.
Yani hanımlar ayakkabı dükkanına gidince heyecanlanırlar ya, ben de bu tür bir dükkana gitsem çok mutlu olurum herhalde :)

Kipmen Sanat web sitesi

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #44 : 19 Ağustos 2011, 00:02:27 »
onların hepsi var allahın izni ile gözlük de dahil ama hertarfı kapalı olandan daha iyisi yoktur
ayakabıya gelince bizim iş ağır malzemelerle dolu olduğu içinve genelde yurt dışı ayakkabıyı hersene dışardan getirtiyprum
kompozit burun kelvar taban lektrik gerirmez ve olmasa olmazı goretex astar en ideali bunlar birde ortapedik olacak 1 ay giysen ayağındakini hissetmeyecen
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #45 : 19 Ağustos 2011, 12:45:13 »

Maske, yangın tüpü, ilk yardım kutusu, değişik tip eldivenler, kulak tıkacı, iş ayakkabısı, tulum, vs. vs.
Yani hanımlar ayakkabı dükkanına gidince heyecanlanırlar ya, ben de bu tür bir dükkana gitsem çok mutlu olurum herhalde :)
   Valla Emre ustam butür dükkanlardan Karaköy'de çok var, hele 3M in ürünleri muhteşem ötesi insan bir tuhaf oluyor gerçekten  :'(
   Ayrıca ayakkabı konusunda da arkadaşlara MEKAP' ın ürünlerini tavsiye ederim , bakmanızda fayda var ben bukadar rahat ve kullanışlı , konforuna rağmen bukadarda hesaplı bir ayakkabı görmedim, süper ötesi  :2up  :2up  :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #46 : 19 Ağustos 2011, 13:15:00 »
YKB ben aldığımda 35 liraydı. O da en ucuzu değildi galiba. Mekap'lar kaça?
Namık Kemal
Instagram'da ben

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #47 : 19 Ağustos 2011, 13:43:36 »
 Eylem ustam 35 tl iyiymiş ama özellikleri nedir? Mekapın gündelik hafif iş ayakkabısı modeli ( rahatlığına ayakkabı tanımam, gece yatarken bile çıkarmak istemessiniz  :P ) 23-25 tl , deri sadece topuk takviyesi var, burun korumalı modelleride ( deri ve bez çeşitleride var) 50 tl civarı, metrolarda çeşit bayağı var, kendi sitesinede bakabilirsiniz fakat doğrudan satış yapmıyorlar.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #48 : 19 Ağustos 2011, 14:32:36 »
İnternette fiyatları uçmuş. Yüro cinsinden listeliyorlar.

Bu arada marka "YDS" olacaktı...

Model bu:

(bkz.)
Bunda çelik burun var ve çok rahat.
Namık Kemal
Instagram'da ben

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #49 : 19 Ağustos 2011, 14:44:19 »
Yine de çok uygun ve rahat diyorsun Eylem Abi. Arazi ve atölye için almak lazım bunlardan.

Şuradaki en uygun fiyat sanırım
http://www.hirdavatmarketim.com/Celik-Burunlu-Isci-Ayakkabisi-Suvet-GPP-05-GH-NV-NUMARA-39,PR-8816.html#
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2011, 14:48:07 Gönderen: XauPau »

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #50 : 19 Ağustos 2011, 16:04:14 »
Tabi neticede ayakkabı bu. Bana rahat gelen başkasına rahatsız gelebilir, durumu deneyip görmek gerek...
Namık Kemal
Instagram'da ben

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #51 : 19 Ağustos 2011, 16:12:06 »
Ben şunu kullanıyorum 2 yıldır, oldukça rahat geldi bana, aynen de bu siteden almıştım: http://www.eratasonline.com/pinfo.asp?pid=455

Kipmen Sanat web sitesi

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #52 : 19 Ağustos 2011, 16:23:23 »
Bir de deri önlük arıyordum, ucuza varmış meğerse burda yine : http://www.eratasonline.com/pinfo.asp?pid=411
Alacağım sanırım, EN 470-1 standartında olmalıymış efendim demirciler için, biyerlerden okumuştum, nereden unuttum...

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #53 : 19 Ağustos 2011, 16:32:56 »
Deri önlüğü hep ihmal ederiz ama çok gerekli bir malzeme, hem kaynak yaparken ışınları geçirmeme özelliğivar, hem parça fırlamalarında darbe emme özelliği. Fiyatı da ucuzmuş doğrusu.

a.sinan

« Yanıtla #54 : 02 Eylül 2011, 00:46:09 »
metal tozlarıda zararlıymış. Bazıları kesin kansorejenmiş. Gravür bıçaklarını yaparken, bilerken ağızın kapatılması ve bileme işi bittikden sonra ellerin hemen yıkanması gravür sitelerinde ve gravür bıçağı satıcılarında devamlı uyarı şeklinde veriliyor.

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
« Yanıtla #55 : 02 Eylül 2011, 18:45:05 »
yaz sıcağında 6 tane bıçak profilini zımpara makinasında temizledim, kenarlarını düzelttim sonra  zımpara eğe ile ağız açtım,
sonra da 3 hafta pas terledim.   :(
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #56 : 12 Kasım 2011, 16:18:30 »
yaz sıcağında 6 tane bıçak profilini zımpara makinasında temizledim, kenarlarını düzelttim sonra  zımpara eğe ile ağız açtım,
sonra da 3 hafta pas terledim.   :(
mehmet abi nasıl yani nerden pas nüfus etmiş anlayamadım,solunumlamı,

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #57 : 13 Kasım 2011, 00:08:33 »

Valla Emre ustam butür dükkanlardan Karaköy'de çok var, hele 3M in ürünleri muhteşem ötesi insan bir tuhaf oluyor gerçekten  :'(

Ayrıca ayakkabı konusunda da arkadaşlara MEKAP' ın ürünlerini tavsiye ederim , bakmanızda fayda var ben bukadar rahat ve kullanışlı , konforuna rağmen bukadarda hesaplı bir ayakkabı görmedim, süper ötesi  :2up  :2up  :2up

Tamamen katılıyorum...

Sevgiler,
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2011, 00:13:03 Gönderen: cmblc »
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #58 : 14 Aralık 2011, 22:11:46 »
İnternette fiyatları uçmuş. Yüro cinsinden listeliyorlar.

Bu arada marka "YDS" olacaktı...

Model bu:

(bkz.)
Bunda çelik burun var ve çok rahat.

Eylem abi çok teşekkür ederim sayende hem atölyede hem doğada giyebilecek çok rahat ve sağlam bir ayakkabı buldum.
www.ensarshop.com/urun/yds-gpp-05-ghnv-suet-is-guvenlik-ayakkabisi-42-numara-yakupoglu-deri-sanayi.aspx

Sakaryaya  gidip kendim aldım çok ilgili bir satıcı.  55 TL 12 taksit yapıyorlar dükkanda. Bir de yazlık model aldım 30 TL ye. 

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #59 : 14 Aralık 2011, 22:14:30 »
ensara geldın ve uğramadın bana alacağın olsun Hayri :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)