Bıçak Sanatı - Forum

bıçak sırt deseni

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: bıçak sırt deseni
« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2013, 23:30:20 »
Emrah Bey,
Elinize sağlık. Bıçağıma sırt deseni yapayım mı, nasıl yapılır, vb düşüncelerle boğuşurken imdadıma yetiştiniz.Çok sağolun. Sadece kabza takıldıktan sonra desenlerin arasına toz, kir vs  dolma sorunu ile karşılaşıyor musunuz merak ettim.Ya da şöyle sorayım koleksiyon ve hediye amaçlı olmayan kullanılacak bıçakların sırt deseni olması sorun çıkarır mı? Teşekkürler.

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
« Yanıtla #21 : 05 Haziran 2013, 10:12:08 »
benim ilk desen çalışmam bu açıkcası forumda bu konu tartısıldı  http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=146.0 dogru anladıysam sayet epoksi içine siyah toz boya katılıp
dolgu olarak kullanılıyor kabze arasına atıgım lınkte bu konu tarsılmıs sanırm

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2013, 15:11:47 »
Çok çok hoş bir anlatım olmakla birlikte, bir de çok çok titiz ve güzel bir çalışma olmuş. Helal  :2up :2up :2up

Bu arada ikinci foto gibi bir desen çıkarmak istenirse ilk foto ile ikinci arasındaki tek fark düz eğe ile yumuşak bir şekilde desenin üçgen ve yarım daire kısmının birleştirilmesi. Yapmak isteyenler Emrahın tüm adımlarını aynen yaptıktan sonra bu iki kısım arasını denemelerinde birleştirsin hafiften, son adımı çok çeşitli şekillerde yapıp desen inanılmaz değişebiliyor.

Kipmen Sanat web sitesi

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2013, 17:08:51 »
teşşurler emre bey aslında  düşüncem sizin attıgınız resimdeki gibi son anda karar değistirdim aslında karar değistirdim diyemem beceremem diye biraz tereddütte bullundum boyle kalmasını makul buldum ama diger bıçaga baska desen yapıcam ama biraz denemem lazım :) begendıgınız için teşşur ederım ayrı tekrar

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2013, 15:03:29 »
elinize sağlık...paylaşım için teşekkürler

Emrah kent

• 641