Bıçak Sanatı - Forum

Son Gözdem

Bora

• 84
  • ozcankorkmaz@ttmail.com
  • Yer: Muğla
Son Gözdem
« : 01 Haziran 2013, 13:55:07 »
         Son aldığım  çakı  özel  yapım.Bıçakcıma  3  adet  gelmiş.Birini  bir astsubay  emeklisi  almış.Sonra dayanamamış  çok  beğenmiş  diğerini de almış.Bu  son  çakı da bana kısmet  oldu.Deri  yüzmek  için üretilmiş.Sap 13  cm mika.Bıçak  kısmı 11 cm.Toplam 24  cm.Et kalınlığı  3 mm.Kötü  huyum sevdiğim  bir çakı ya da  bıçak  gördüm mü  dayanamıyorum.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2013, 13:56:45 Gönderen: Bora »
Düne ait ne varsa dünde kaldı cancağızım; bugün yeni bir gün ve yeni şeyler söylemek lazım…Mevlana

onok

• 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
Ynt: Son Gözdem
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2013, 15:27:28 »
Güle güle kullanın... :2up :2up :2up
Sizin bıçağın ustası kimmiş acaba?
Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

Bora

• 84
  • ozcankorkmaz@ttmail.com
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2013, 17:58:12 »
           Ustayı bilmem ama hocam  www.bicakdunyasi.com adresi  Denizli  firması.  yok  yok. :)
Düne ait ne varsa dünde kaldı cancağızım; bugün yeni bir gün ve yeni şeyler söylemek lazım…Mevlana

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2013, 00:47:57 »
buna benzeyen bir cakıyı osmanıyede birinin yaptigini biliyorum benım gördügümle hemen hemen ayni
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31