Aslinda bir kisim paslanmazlarda dövülebiliyor zaten çeliklerin detay notlarini okursaniz sicak islem yapmak için uygun derece ve islemleri yaziyor,kaldiki tozcelik türevi olan damasteelden balta yapan bir amcamiz vardi öncelerden linkini vermiştim .malzemecilerde bulunan civa çeliğinin kod numarasi 1.2210 mudur eğer öyleyse biçak yapilabilecek en iyi çeliklerden biri olduğunu söyleyebilirim paslanan çeLikler icinde white paper steel,1.2210,w2 gibi bir siralama yapilabilir .w2 yi biraz üstùn kilan özelliği hamon yapilabilmesidir ,keskinlik ,esneklik sertlik gibi özellikleriyle neredeyse birbirine denk malzemelerdir..inşaat demiri biçak yapmak icin değil ama dövme antrenmani yapmak için güzel bir malzeme ama yaptiğiniz isler sadece bir model olmakla kalacaktir bicak özelliği kazanabilmesi için çelikte sertlesme özelliği aranilir.aslinda bu konu bu kadar sığ olmamakla birlkte ustalarimiz defalarca benim veremeyeceğim kadar ayrintilarla anlattiklarindan ben pek fazla üzerinde durma gereği görmüyorum..