Rıza bey resimler anlatım gayet güzel yüzümde beliren gülümseme ile sonuna kadar keyıfle okudum

ılk olarak almanız gereken darbelere dayanıklı kalıtelı bır gözlük . ikinci olarak ıyı bır çıft eldıven.
hurda malzemelerı yumuşatıp çalışacaksanız basıt ufak bır ocak sızın için çok iyi olur. reflakter malzeme satan yerlerden tp 26 kalıte tuğla alıp bunlarla ufak bır ocak yaparsanız ısıl işlemıde kendınız yapabılırsınız.
çelık ıhtıyacınız olduğunda bana haber verın bır ıkı bıçaklık ck serısı çelık her zaman bu işe gönül verenlere verecek olanlara hedıyemdir

bır rıcam olacak sızın ufaklıklar , bıçaktan veya onun verebıleceği zararlardan bı haberdır şu anda, mumkun mertebe profıllerle çalışmalarına izin verırken gözunuz ustunda olsun yada en ıyısı bırazcık daha buyusunler. atölyemde bu işe heveslenen ıkı kardesıme profıllerın nasıl yapılacağını gösterırken bırı avucunu yardı dığerı namluyu ıkı parmağının arasına sapladı ve yaşlarıda buyuktu..
mızahi anlatımınızla yenı bıçak yapım maceranızı , sabırsızlıkla beklıyor olacağım