Ellerine sağlık mehmet biraz daha dikkat edersen çok daha güzel olur ,mesala perçinlerin dibinde boşluklar var birde zımpara çizikleri onun haricinde gayet başarılı.Çelik nedir yazmamışsın[/tesekkur ederım mehmet abı aslında percınlerde bosluk yok daha ıyı resımlerı cekınce paylasıcam
Eline sağlık abi kaliteli resimleri bekliyorum.Oldukça hızlısın Honesuki ve ardından bu bıçak Bir tek ben yavaş kaldım forumda 3 yılda bir bıçak (onunda yüzde 90ı Özgür abinin emeği)
Öncelikle ellerinize sağlık. 400 kum zımpara yetersiz kalmış. En azından 600 veya 800 kum olabilirdi. Mehmet ustanın sözlerine de katılıyorum. Perçinlerdeki çizikte zımparanın kaba olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bunların dışında gayet güzel. Güzel günlerde kullanın.
Ellerine sağlık güzel olmuş.
güzel olmuş...
eline sağlık gayet güzel olmuş ama birazdaha acele etmeden sabırla bitirmek dahada güzel olacaktır.
Valla ardı ardına sıralıyorsun, ellerine sağlık. Sptaki ahşap nedir, İreko mu ceviz mi?
ellerinize sağlık çok güzel..
basarili oldugunu söylemek gerekir bir percinin basinin kenerini kopartmissin daha hafif çekiç kullanmalisin ve sabirla dikkatli döversen istediğin gibi olacaktir.bir ikinci namluyu biraz daha ince kumla düzeltip kaba zimpara ile tekrar çizebilirsin daha hoş olacaktir..