Ellerinize sağlık. Ne güzel bir hediye Eşiniz güzel günlerde kullansın ve Allah muhabbetinizi daim etsin.
Forumda Japon orijinli ürünler yavaştan artacak demek ki. Çok çok güzel olmuş, sapta kullanılan malzeme %99 olasılıkla Fenolik fiber. Tozları çok zararlıdır çalışırken maske kesinlikle zorunlu. Ellerine kollarına sağlık. Devamı gelecek diye beklemekteyiz sefa abı begenmenıze cok sevındım aslında sızın yaptıgınız Honesuki den sonra yayınlama konusunda epey bı dusundum korkaka korka yaınladım evet sapta kullandıgım malzeme taslamada ınanılmaz bı toz cıkartıyo sarı ınce bı toz ama bıttıkten sonra sınuc cok tatmınkar
Çok güzel olmuş çok , diğer taraftan da bir fotoğraf alsak daha da güzel olacaktı aslında. Fenolik fiber sudan etkilenmiyor gerçekten de, bu bakımdan mutfak bıçakları için iyi bir çözüm. Tozları kanserojen diye biliyorum, bu nedenle çalışırken solumamak gerekiyor o yüzden söylemiştim
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
meyveler ortaya çıkmaya başladı güzel iş...ne desem simdi bilemedim sagol taner abi trsekkur ederim
Mehmet çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim.Kullandığın malzeme bezli fiber sefa hoca haklı solumak çok tehlikeli çokta pis kokar
eline sağlık, kısa sürede büyük adımlar, tebrikler. yapılan bıçakların çeşitliliği insanı gerçekten de keyiflendiriyor.