Güzel günlerde kullanın. İkinizinde ellerinize sağlık. Bıçağın formu zaten çok güzel 63HRC düşünülürse perdahı da gerçekten zor olmuştur. Bu arada cevizin desenleri de çok güzelmiş.
Teşekkür ederim,form benimde favorilerim arasında,ama m390 hemde ısıl işlem sonrası perdah gerçekten çok zorladı,kök ceviz olunca içinden ne çıkacağı belli olmuyor,ama bu güzel oldu

güle güle kullanın. taş gibi bıçak dedikleri bu olsa gerek
teşekkür ederim,aynen öyle...
Bülent eline sağlık cok güzel olmuş

sağol usta,sana çıraklık hemde M390 namluda zor iş
Kabzada çok güzel desenler çıktı ama pimlerde ufak tefek sorunlar oldu,bu sebebten ama tekrar yapmaya değer mi diye düşünüyorum,karar veremedim...
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 
Teşekkür ederim Rasim ustam
m390 hemde hılal bıde ozgur abı yapmıs fazla soze gerek yok gule gule kullanın 
Teşekkür ederim,
Namlu Özgür,perdah ortak, kabza benden

ikinizinde eline sağlık
parmaklarada geçmiş olsun 
Teşekkürler,ancak kendine geldi,ama bu sınıf çelikte mutlaka ısıl işlem öncesi nerdeyse finiş perdah şart yoksa parmaklardan vazgeçmek lazım

İkinizinde ellerine sağlık. Bıçak form olarak zaten çok güzel. Namlu işçiliğine bayıldım. Yanlız benim görüşüm kabza işçiliği bıçağın yanında sanki biraz eksik kalmış.
Teşekkür ederim Murat bey,
Kabzada form olarak bana göre bir sorun görmedim çok güzel ele oturuyor,benimde beğenmediğim 1-2 kusur oldu,ama kabzanın ceviz kök olmasından dolayı çok güzel desenler çıktı,söküp tekrar yapmaya kıyamadım

Ama çok rahatsız olursam değiştireceğim

Bende kedinin ciğere baktığı gibi baktım izledim sadece.