Ellerinize sağlık Ustam. Homon konusunda ustalarımız yorum yapacaktır. Bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım ama ben beğendim. Özellikle bıçağın profili çok güzel bir formda olmuş.
Mehmet Usta, hamon tam çıkmış daha ne olsun. Bundan sonrakiler artık deneme yöntemiyle şekiller alacaktır. Bıçak bir bütün olarak çok güzel olmuş. İşi çok ilerlettin ustam ellerin dert görmesin
Mehmet abi ellerine sağlık. Bıçağın form olarak güzel hamonda çıkmış fakat çıkan hamonu belirginleştirmek için biraz daha çalışılabilirmiş sanki. Demir 3 klorürün verdiği siyah tabakayı ıslak bez ve polisaj ile silebilirsen hamon daha belirginleşecektir.
Tebrikler Mehmet usta çok çok iyi
Alıntı yapılan: murat güleç - 05 Mayıs 2013, 21:03:54Mehmet abi ellerine sağlık. Bıçağın form olarak güzel hamonda çıkmış fakat çıkan hamonu belirginleştirmek için biraz daha çalışılabilirmiş sanki. Demir 3 klorürün verdiği siyah tabakayı ıslak bez ve polisaj ile silebilirsen hamon daha belirginleşecektir.teşekkürler murat ilk denemem asidin siyahlını çıkarırsam hamon bozulmazmı
Alıntı yapılan: genç bıçak - 05 Mayıs 2013, 22:21:44Alıntı yapılan: murat güleç - 05 Mayıs 2013, 21:03:54Mehmet abi ellerine sağlık. Bıçağın form olarak güzel hamonda çıkmış fakat çıkan hamonu belirginleştirmek için biraz daha çalışılabilirmiş sanki. Demir 3 klorürün verdiği siyah tabakayı ıslak bez ve polisaj ile silebilirsen hamon daha belirginleşecektir.teşekkürler murat ilk denemem asidin siyahlını çıkarırsam hamon bozulmazmıHiç birşey olmaz abi. Fazla parlatmadan yaparsan aksine çok daha belirgin bir hamon çıkacaktır. Oraya bir hafta sonu gelmek istiyorum daha detaylı konuşuruz olur mu?
elıne saglık mehmet abı kabzasıyla homonuyla herseyıyle sahane olmus
elinize sağlık gayet güzel bıçak
Teşekkür ederim çakı çok zahmetli biriş inşallah güzel birşeyler daha deneriz
Alıntı yapılan: genç bıçak - 06 Mayıs 2013, 22:11:53Teşekkür ederim çakı çok zahmetli biriş inşallah güzel birşeyler daha denerizÇok iyi olur, ben belki çakıyı sevdiğimden bana öyle geliyordur ama sizin çakılar hani İngilizce vidyo incelemelerde diyorlar ya "gentleman pocketknife" diye işte bence beyefendi çakısı her biri.beyefendi çakısı tanımlaması yerine üstatlar başka bir şey diyor olabilir varsa öğrenmek isterim.