Bıçak Sanatı - Forum

Rusya'dan "insanlık"..

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
Ynt: Rusya'dan "insanlık"..
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2013, 13:21:19 »
Buraya yorum yapmak beni ciddi derecede aşar.
Onun için bu güzel paylaşım için teşekkürler etmekle yetinecem

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2013, 16:08:18 »
ben yorum yaparım...!   bazı yaşadığım olaylar  ve insanımızın vurdum duymaz yozlaşmış halini görünce sadece utanıyorum bu toplumun bıreyi olarak. video güzel ama bunu seyretmedende bıraz düşünemezmiyiz..?

teşekkür ederim Sefa usta paylaşım için  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2013, 17:01:48 »
insanlik dünyanin her yerinde vardir insan olana

travego

• *
  • 20
  • Meslek: Ziraat Mühendisi
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2013, 17:16:39 »
Uğur Arslan'ın bir sözü vardı "Dünya dönmeye devam edecek son iyilik yapılıncaya dek" şeklinde.Elimizden geldiğince gücümüz yettiğince iyilik yapmaya devam edeceğiz.Başkaları bizi gözü açılmamış, aşırı iyi niyetli veya başka şekillerde nitelendirse de bu tavrımızdan vazgeçmeyeceğiz.

onok

• 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2013, 20:43:15 »
Sefa bey ellerinize sağlık...
Bence bu tarz şeyleri paylaşmak kesinlikle ve kesinlikle çok faydalı, şu araç kamerasından biz de takıp dolaşsak acaba nasıl görüntüler ortaya çıkacak dersiniz... Malesef ülkemizde bu tarz görüntüler olacağına çok az ihtimal veriyorum... Yerlere tüküren, çöpünü her yere hatta aynı piknik yerine haftaya gelecek olmasına rağmen yere atan, uluorta küfür eden, kabadayı yürümeyi marifet sanan, önce benim işim olsun da gerisi ne olursa olsun diyen bir topluma dönüşüyoruz ve en ufak bir müdahale teşebbüsümüzde de kavga etmek zorunda kalıyoruz...
Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2013, 00:03:37 »
ben yorum yaparım...!   bazı yaşadığım olaylar  ve insanımızın vurdum duymaz yozlaşmış halini görünce sadece utanıyorum bu toplumun bıreyi olarak. video güzel ama bunu seyretmedende bıraz düşünemezmiyiz..?

teşekkür ederim Sefa usta paylaşım için  ;)
+1000 

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2013, 00:51:43 »
Ben o kadar kötümser değilim eminim bizdende güzel şeyler çıkar.Zorunlu kamera sistemi bayağı güzel bir uygulama
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2013, 09:21:36 »
Ben o kadar kötümser değilim eminim bizdende güzel şeyler çıkar.Zorunlu kamera sistemi bayağı güzel bir uygulama
katılıyorum, bizden de çıkar ama , eskiye nazaran bu gibi davranışların azaldığı da bir gerçek maalesef... umarım artar... sefa ustam teşekkürler...
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2013, 15:56:19 »
Çok teşekkürler bu videoyu paylaştığınız için Sefa bey , araç sürücülerinden sırf kendini düşünen bencil olanlarına izletmek lazım , bisiklet yollları olmayan ülkemizde bisikletçiler için otoyollar caddeler tam bir kabus (tabi sende agresif ve sert kullanmıyorsan altındaki korunaksız iki tekerlikli aracı) , kaç defa yolda giderken bisikletle minibüslerin beni kaldırıma sıkıştırmaya çalıştıklarını ,boş yolda durup üstünüze sürmelerini , yaya geçidinde yol vermeleri gerekirken insan üstlerine aracı sürmelerini akıl sır erdiremiyorum , motorlu araç pazarlama stratejileri ve insanlara sunulan hayaller sonucunda motorlu araç tüketiminde çılgınlık yaşanmaktadır , ama eğitim yetersizliği bahsettiğimiz sorunları yaşatıyor , sanırım eğitimlerde bu tip videolar seyrettirilmeli ve insanlara gereken öncelik tanınmalıdır , insanların aldıkları araçlar , bir insanın hayatından daha öenmli olmamalıdır, insana verilen değer ,motorlu bir araca verilen değerden daha fazla olmalıdır.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2013, 17:04:44 »
Maalesef toplumca insanlara saygımızı yitirmeye başladık. Bizim başımıza gelen kötü örnekler bundan kaynaklanıyor bence. Herkes birbirine saygılı olsa zaten trafik derdi büyük oranda ortadan kalkar. Örneğin 10km lik bir yolda araçla gittiğimde bir yayaya yol verdiğimde bazen arkadaki araçların şoförleri saygısızca kornaya basıyorlar. Üstelik önümde trafik sıkışık olmasına rağmen. Oysaki bu 10km lik yolda 1-2 yayaya veya ara yoldan çıkmak zorunda olan bir araca yol vererek gideceğiniz yere daha geç varmıyorsunuz. Şehir içinde 50km üzerinde ne kadar hızlı giderseniz gidin farketmez. En çok gideceğiniz yere 1-2 dakika erken gidersiniz o kadar. Bu 1-2 dakikada hiçbir candan daha değerli değildir.

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2013, 19:05:32 »
ister rus olsun ister başka bir uyruktan olsun insanlık her yerde tebrik edilmeli. 

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2013, 22:07:39 »
Merhamet kimi zaman soğuktan donmak üzere olan bir kediyi eve almaktır kimi zaman daha az tüketmek. Yorumlardan Anadolu insanı merhametsiz gibi  bir anlam çıkarıyorum.  Benim köyümde eşşeklere yolda hızlı gitmesi için değenek vururlar, gün gelir ağacı  kökünden keserler. Ama şu hazırlanan videoda ki gördükleriniz için iyilik merhamet bile demez kimse..
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #13 : 08 Mayıs 2013, 22:23:29 »
Ben şehirde yaşamış büyümüş biri olarak şunu söyleyeyim köylümüz bir başka güzel insan.  Yolda aç kalsam susuz kalsam herhangi bir köylü kardeşimizin kapısını çalarım. Biliyorum ki o çaldığım kapılar beni geri çevirmeyecektir. Bugüne kadar ben böyle gördüm. Buradaki birçok kişinin isyanı da şehirlerdeki yaşamlarla alakalı diye düşünüyorum. 

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2013, 23:21:45 »
Tabi güzel hareketler, duygusal müziğin etkisi de var, ama her milletin/yerin/bölgenin gurur duyacağı durumlar olduğu gibi utanacağı durumlar da illaki vardır.

Katılıyorum insanımız para kazanma telasından bir çok değerini yitiriyor.
Yine katılıyorum köylü insanı bu değerlerini daha az yitirmiş belki hiç yitirmemiş.

Yine durumumuz çok kötü sayılmaz bizdeki kola reklamındaki birmilyonneden temalı vidyoda çok güzel görüntüler vardı mesela.

Bu videodaki davranısların bizde ve her yerde artmasını umalım,

paylaşım için teşekkürler.