Bıçak Sanatı - Forum

Lütfen dikkat! özel klavuz ve pafta yapılır!

avergraver

• **
  • 77
    • Havalı metal işleme kalemleri Engraving tools
  • Meslek: Havalı Metal İşleme Gravür Kalemleri İmalat ve Satışı
  • Yer: Antalya / TURKEY
Lütfen dikkat! özel klavuz ve pafta yapılır!
« : 03 Mayıs 2013, 22:10:44 »
Sevgili arkadaşlar, Boyu 12cm eni 5 cm ye kadar özel istenilen parçalar olursa imalatını yapabiliriz, su jeti cnc makinamız mevcuttur. Ayrıca özel olarak hangi adımda diş isterseniz klavuz ve pafta yapabiliriz. Piyasada yaptıramadığınız özel parçalar olursa temasa geçebilirsiniz.
Cahillerin kalpleri dudaklarında, Alimlerin dudakları ise kalbindedir. ( Hazreti ali keramullahu veche)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Lütfen dikkat! özel klavuz ve pafta yapılır!
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2013, 13:00:01 »
Çok sağolunuz, elbet değişik bir projeyle uğraşırken ya da bir makine tasarlarken ihtiyacımız olacaktır, bir ilgilinin olması ve bunu bilmek güzel bişey, eksik olmayınız.

Kipmen Sanat web sitesi

avergraver

• **
  • 77
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2013, 13:10:55 »
Bu firsat bana ve forum arkadaslarima verildigi icin ben tesekkur ederim.
iyiki bu forum var. Sanatkar insanlari ve sanat severleri burada gormek ve bilgi paylasimi yapmak cok guzel.
saygilarimla
Ramazan
Cahillerin kalpleri dudaklarında, Alimlerin dudakları ise kalbindedir. ( Hazreti ali keramullahu veche)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2013, 18:22:51 »

Ramazan bey , tasarladığımız bir logoyu damga şeklinde yapma imkanınız var mı ?  ( Bıçakların üzerine malzeme sıcakken vurabileceğimiz zımba )

avergraver

• **
  • 77
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2013, 18:36:43 »
Soyturk Bey, her turlu logoyu istediginiz harf karakterind dilediginiz metal uzerine ters sekilde sekil ve yazilari cikartiriz. Akliniza gelebilecek herturlu sekilde cerceveli cercevesiz, yapariz. Yanliz tek istedigim bu ay sonuna kadar musade etmenizdir. Kampnyamiz bitsin hemen uygulamaya geceriz. :)
Saygilar

avergraver

• **
  • 77
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2013, 23:59:05 »
Ayrıca bıçak saplarına altın ,gümüş,pirinç, ve çeliğin her çeşidi metallerden  harf ve osmanlı tuğrası ve bunlara benzer uygulamalar yapabiliriz. Bu yapılabilen ürünlerin üzerinede, mücevherlerin üzerindeki zirkon yada renkli taşlardan mıhlama yaparız. Benim esas mesleğim mıhlama. Antalyada küçük bir kuyumcu atölyem var, havalı gravür kalemi üretiminden arta kalan zamanda atölyemde vakit geçiriyorum. Ücretleri felan sorun etmeyin, çok kolaylık sağlarım.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2013, 11:38:28 Gönderen: emrekipmen »

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2013, 23:16:34 »
Soyturk Bey, her turlu logoyu istediginiz harf karakterind dilediginiz metal uzerine ters sekilde sekil ve yazilari cikartiriz. Akliniza gelebilecek herturlu sekilde cerceveli cercevesiz, yapariz. Yanliz tek istedigim bu ay sonuna kadar musade etmenizdir. Kampnyamiz bitsin hemen uygulamaya geceriz. :)
Saygilar

Tamam Ramazan bey, çoktandır aklımda olan bir logo için bu ay sonuna kadar bekleyebilirim elbet. Peki tasarım aşamasında yardımcı olabilirmisiniz?

avergraver

• **
  • 77
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2013, 23:41:28 »
Tabiki yardımcı olurum. Ne şekilde bir logo, şekil ve yazıları görebilirimiyim? Kullanacağımız malzemeyi hangi metal üzerine uygulamayı düşünüyorsunuz?  Ben genelde bu tip işleri civa çeliğine yada hava çeliğine uyguluyorum. Sizin daha iyi olacağına inandığınız bir metal var ise onada uygularız.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2013, 00:10:05 »
Süper hizmet olmuş teşekkürler  :2up

avergraver

• **
  • 77
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2013, 00:43:17 »
Ben tesekkur ederim... :)

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2013, 00:02:06 »
yardım dedigin sanırm boyle olur :) teşşkurler