Bıçak Sanatı - Forum

D2 bıçaklar

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
Ynt: D2 bıçaklar
« Yanıtla #40 : 07 Mayıs 2013, 09:12:55 »
Emre usta, konuyu yeni farkettim, ama beklediğimize değer işler gördük gözlerimiz bayram etti, elinize sağlık, bilhassa birinci resimdeki çalışma namlu dizaynı ve kabza formu olarak bence her alanda çok kullanışlı olmuş, diğeri de çok farklı ve cezbedici ..... ayrıca farklı arayışlara girdiğinizi görmek de ayrıca  heyecan verici bir durum....  :2up :2up :2up
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #41 : 07 Mayıs 2013, 10:29:15 »
Emre abi eline sağlık 2 bıçakda harika bu, çalışmaların gerçekten çok özenli ve temiz eline sağlık.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #42 : 08 Mayıs 2013, 23:18:26 »
Teşekkürler arkadaşlar,  forumdaş yeni sahiplerinin izlenimleri de umarım sizin ifade ettiğiniz kadar olumlu olur. Pek bir gaza geldim sağolasınız, acaip bi şekilde insan bu güzel karşılamadan etkilenip daha enerjik çalışmaya başlıyor. Forum üretken insanlar için bir enerji kaynağı harbiden  ;D

Kipmen Sanat web sitesi

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #43 : 10 Mayıs 2013, 14:16:02 »
hepsi çok güzel ellerinize sağlık hocam

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #44 : 10 Mayıs 2013, 23:23:29 »
Çok güzeller elinize sağlık.

Yapılanı yinelemek gibi olur ama sizin hedefinize ters gibi gözükse de, reprodüksiyon çalışmaları bir soluklanma getirip yeni tasarımlara ilham kaynağı olabilir.

Ayrıca mevcut tasarımların rafine edilmesi, en iyileştirilmesi, bunlar güzel keyifli konular, olabilir.
Size ait olan rafine bir survival bıçak, rafine bir edc vb bunun gibi.

Biraz Sesli düşündüm gibi oldu, umarım rahatsız olmadınız  ::)

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #45 : 11 Mayıs 2013, 09:18:49 »
Eline sağlık Emre ustam. Gayetle güzel bir göz ziyafeti oldu sabah sabah. Yeni kararların doğrultusunda çok daha güzel parçaları göreceğiz gibi.
You lie, we die.

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #46 : 11 Mayıs 2013, 10:01:48 »
Emre ustam sizin bıçaklarınızı gerçekten çok özlemiştim her iki bıçağınızda hem formu hemde işçiliği mükemmel ötesi efendim,kılıf ise hem çok kullanışlı hemde çok zarif ustam çok özletmeyin kendinizi bu güzel eserlerden mahrum etmeyin...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Lord Sparhawk

• **
  • 112
  • Meslek: akademisyen, lütiye
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #47 : 11 Mayıs 2013, 12:07:24 »
Teşekkürler arkadaşlar,  forumdaş yeni sahiplerinin izlenimleri de umarım sizin ifade ettiğiniz kadar olumlu olur. Pek bir gaza geldim sağolasınız, acaip bi şekilde insan bu güzel karşılamadan etkilenip daha enerjik çalışmaya başlıyor. Forum üretken insanlar için bir enerji kaynağı harbiden  ;D

merhaba size özelden mesaj atmıştım bıçaklarınızla ilgili aldınız mı acaba?

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #48 : 11 Mayıs 2013, 13:47:54 »
Emre, baştan bu bıçak için bir şeyler yazdım mı bulamadım mesajımı. Ben de bir daha niyetlendim yazmaya. Çok net söyleyeyim, dibim düştü.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #49 : 21 Mayıs 2013, 12:17:45 »
Kusura bakmayınız, yeni girebildim forum'a. Yol inşaatı yapıyorlar yolumuzda, kanalizasyon ve suları patlattılar, onları düzeltelim derken kablolar kopmuş, 3 haftadın ne yolumuz ne telefonumuz ne de internetimiz vardı  >:(

Bıçaklarım bu güzel söyleri hakedecek kadar iyi mi bilemiyorum, beni mahcup ettiniz, sağolunuz  :2up

Kipmen Sanat web sitesi