Bıçak Sanatı - Forum

Penseye Parmak eti Kıstırma.

Penseye Parmak eti Kıstırma.
« : 24 Nisan 2013, 20:52:00 »
Siz siz olun, penseyle bir parçayı var gücünüzle sıkarken, pensenin çenelerinin arasına parmak etinizi veya hiç bir etinizi denk getirmeyin. Çünkü pozisyon böyle gelişince pense kesinlikle parçadan kurtuluyormuş, valla kesik filan hikaye eti doğrudan patlatıyor ( muş) onu öğrendim bugün  :))

karemisola

  • ***
  • 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2013, 20:57:00 »
Evet hocam ben de bir zamanlar kerpetenle tecrübe edindim hiç hoş değil

Mehmet DOĞAN

  • ***
  • 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2013, 21:42:14 »
Geçmiş olsun birçok kez tecrübe ettim patlamadığı zaman daha çok ağrıyor. :(
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

damascus

  • ***
  • 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2013, 21:57:31 »
2 gün önce bende aynı şeyi yaşadım. Halen kan toplamış duruyor biride kesik...

ozgurozdemir

  • *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2013, 21:57:38 »
Geçmiş olsun hocam
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

deserteagle

  • Eylem Cengiz, 49
  • *****
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2013, 22:17:46 »
Geçmiş olsun.  :(

Ben de benzer bir duruma işaret parmağıma pim çakarken tokmak vurmak suretiyle yaşadım. Parmak ucuna çekiç indirmeye yabancı değilim ama dip boğumunun etine hiç indirememiştim. Değişik bir his. Seninki de öyle bir tecrübe olmuş.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2013, 22:24:33 »
Çok fena, benimde tecrübe etmişliğim var maalesef. Geçmiş olsun Sefa Hocam.

Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2013, 22:33:56 »
Eyvallah, sağolun arkadaşlar. Hazır başıma gelmişken başkalarınıda uyarayım dedim.

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2013, 22:37:46 »
geçmiş olsun abi
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mehmet dülcek

  • ***
  • 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #9 : 24 Nisan 2013, 23:05:35 »
Gecmis olsun sefa ustam o ellerden daha cok isler cikicak  dikkat edin

Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2013, 23:20:17 »
Demek ki ne kadar dikkat etsek yine de bir şey çıkıyor, geçen yıl da karnımı kıstırmıştım artık ona dikkat ediyordum ;) artık penseye bir şey kıstırmam sanırım  :)) aklıma geldikçe güleceğim geliyor.

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #11 : 24 Nisan 2013, 23:31:23 »
Hocam sanat girmis:)) ( Rahmetli Babam öyle derdi .)
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #12 : 24 Nisan 2013, 23:32:43 »
     Geçmiş olsun.

Abdurrahman

  • ***
  • 346
    • yataganelsanatlari
  • Meslek: emekli
  • Yer: Denizli
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2013, 00:08:11 »
neymiş efendim iş dikkat dikkat  dikkatsizlik hiç bir zaman affetmiyor geçmiş olsun sefa hocam ustalık bulaşmış desene

Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2013, 00:24:22 »
Öyle oldu ustam  ^-^

tarpoon

  • ***
  • 4739
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2013, 00:33:05 »
geçmiş olsun Sefa usta . eskıden bende bırşey yaşadım ama kan toplamasıyla kurtuldum. sen baya bır sıkıştırdın sanırım  :-\
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Murat AKIN

  • ***
  • 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2013, 00:56:53 »
Siz siz olun, penseyle bir parçayı var gücünüzle sıkarken, pensenin çenelerinin arasına parmak etinizi veya hiç bir etinizi denk getirmeyin. Çünkü pozisyon böyle gelişince pense kesinlikle parçadan kurtuluyormuş, valla kesik filan hikaye eti doğrudan patlatıyor ( muş) onu öğrendim bugün  :))

Sayın Sefa Çabuk:

Önce geçmiş olsun.

Bilirsiniz ki bizler böyle olaylara alışıkız.
Bir gece acısını çeker, bir hafta kadar da dokunumazsınız.

Ne kadar dikkat etsenizde oluyor, kaderimiz.

Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2013, 01:05:45 »
Öyle Murat Hocam, bunlar işin cilvesi  ^-^

beyaz

  • *
  • 43
  • Meslek: serbest
  • Yer: istanbul
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2013, 01:10:04 »
dün bende düşündüm şu bıçak sanatı ne zor işmiş en ufak hata kötü sonuçlanabiliyor,düşündükçe korktum,herkese Allah kolaylık versin,bir küçük demir parçası bile nasıl kesiyorda et kaynamıyor birde acısı var
off çok zor ya

beyaz

  • *
  • 43
  • Meslek: serbest
  • Yer: istanbul
Ynt: Penseye Parmak eti Kıstırma.
« Yanıtla #19 : 25 Nisan 2013, 01:12:40 »
neymiş efendim iş dikkat dikkat  dikkatsizlik hiç bir zaman affetmiyor geçmiş olsun sefa hocam ustalık bulaşmış desene
çok haklısınız her ne kadar çok dikkat etsekte yeri geliyor aynı şeyi yapa yapa bir an geliyor hata yapıyoruz
yada yorgunluk sonucu olabiliyor,yada o sabah kalktığımızda elimizdeki şeyleri düşüre düşüre bir gün geçiriyoruz sanırım sinir sistemi ile alakalı
sonuçta çok dikkat etsekte oluveriyor,ben bıçakları kurcalamaktan korkar oldum  :o