Bıçak Sanatı - Forum

Adını siz koyun

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: Adını siz koyun
« Yanıtla #20 : 09 Nisan 2013, 08:29:48 »
Turgut ustam ellerine sağlık mükemmel bir set olmuş tebrikler :2up :2up :2up

bayrak

• 103
  • birol aslan
  • Meslek: inşaat
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2013, 11:40:58 »
Turgut abi, bu bıçağın adı ( T.A.B ) yani açılımını söyleyeyim ( Turgut. Aydemir. Bursa ) ABİ ŞAKA BİR YANA PATENTİNİ ALIP SANAMI SATSAK NE,ÇOK GÜZEL BİR İSİM OLDU YA
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2013, 12:49:44 »
[
Eellerine sağlık çok güzeller büyük olan çok değişik bir model olmuş yada ben ilk gördüm.çok beğendim
[/quote] Teşekkürler mehmet küçük olanları kendi çizmiş büyük olanıda buradan esinlenmişhttp://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=4GaVpiK34uA
[/quote
Ben büyük olanı kastetmiştim  güzel olmuş değişik bir alet
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2013, 15:22:44 »
Mehmet Abi ye katiliyorum hem kürek, hem balta ,kesme ,biçme, duzeltme işlerinin hepsinin altindan başariyla çikabilecek bir alet;yalniz ben bağ bicağina bayildim keşke teke boynuzu sapli bir bahçe biçağim olsa diye içimden gecirdim..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2013, 23:37:24 »
Turgut usta, ellerin dert görmesin hepsi de iş görecek cinsten aletler. Bir önceki işte de söylediğim gibi bunların yüzey dokusu da çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim sefa hocam.
turgut usta ellerine saglik bicaklarin güzel olmus daha ne olsun  :2up :2up :2up
Teşekkürler yılmaz usta.
Eline sağlık ustam.

İsim bulamam ama bir benzerini biliyorum. Bu bıçak en çok "spetsnaz survival knife"a yani Rus komandolarının hayatı idame bıçağına benziyor.
Teşekkürler eylem usta.
Turgut ustam ellerine sağlık mükemmel bir set olmuş tebrikler :2up :2up :2up
Rasim ustam çok teşekkürler.
Turgut abi, bu bıçağın adı ( T.A.B ) yani açılımını söyleyeyim ( Turgut. Aydemir. Bursa ) ABİ ŞAKA BİR YANA PATENTİNİ ALIP SANAMI SATSAK NE,ÇOK GÜZEL BİR İSİM OLDU YA

Teşekkürler bayrak sen patenti al ben senden alırım bir çay söylerim ödeşiriz olmazmı?
[
Eellerine sağlık çok güzeller büyük olan çok değişik bir model olmuş yada ben ilk gördüm.çok beğendim
Teşekkürler mehmet küçük olanları kendi çizmiş büyük olanıda buradan esinlenmişhttp://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=4GaVpiK34uA
[/quote
Ben büyük olanı kastetmiştim  güzel olmuş değişik bir alet
[/quote] Teşekkürler mehmet bence büyük olanı bir yap dene sizin oralarda ağaç çoktur bence çok beğeneceksin.
Mehmet Abi ye katiliyorum hem kürek, hem balta ,kesme ,biçme, duzeltme işlerinin hepsinin altindan başariyla çikabilecek bir alet;yalniz ben bağ bicağina bayildim keşke teke boynuzu sapli bir bahçe biçağim olsa diye içimden gecirdim..

Teşekkürler kaya bağ bıçağı eski usul dövme olarak yapıldı gerçekten mükemmel kesişi var müşterim hepsi gül ağacı olsun dediği için öğle oldu.

engn

• *
  • 36
  • Meslek: serbest
  • Yer: Bingöl
« Yanıtla #25 : 15 Eylül 2013, 11:14:10 »
Turgut usta ellerine sağlık büyük bıçak yabancı sitelerde ingilizce olarak wolverine(sansar) olarak isimlendiriliyor ama şahsen ben senin verdiğin ismi daha da beğendim.Tekrardan ellerine sağlık ustam...

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #26 : 23 Eylül 2013, 20:07:33 »
Turgut usta ellerine sağlık büyük bıçak yabancı sitelerde ingilizce olarak wolverine(sansar) olarak isimlendiriliyor ama şahsen ben senin verdiğin ismi daha da beğendim.Tekrardan ellerine sağlık ustam...
Teşekkürler

bayrak

• 103
  • birol aslan
  • Meslek: inşaat
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #27 : 17 Ocak 2014, 16:02:07 »
hoş sohbete ve bir demli çaya patenti verdim gitti  turgut abime, :D abi işin şakası bir yana bu en üstteki pala benzeri bıçağın sap kısmını biraz aşağıya doğru ağik yaparak kukri şekli gibi olsa bence acayip müşterisi çıkar avcılık işiyle meşguliyeti olan arkadaşlardan adınıda naçizane olarak ben "YOLAÇAN " koymak isterdim.mana olarak yolda bırakmayan anlamına geldiğinden çok güzel bir isim olabilir,tabiiki kararı verecek olan sensin abi,sağlık mutluluk dolu bir ömür dileği ile hoşçakal abi
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..