Malzemeleri bugün sipariş ettim dostlar , bayram ertesi alıp başlatıyorum . ( 3-5 takım da fazladan istedim sayı artarsa yok demeyelim , bulunsun

)
Antipası yüzey koruyucu olarak asla kullanmam Mehmet . Fotoğrafın rengine aldanma

tüm işlemlerin bitiminden sonra metalin doğal rengini bulana kadar tüm oksit tabakaları metal kumlamada temizlenip , çok ince selülozik vernikle sabitlenmiştir

. Kendi takımım ne ise sizinki de o olacak ve eminim beğeneceksiniz .
Benim modelimde alt plaka tezgaha bağlanıp sabitlenirken , Sefa usta , balkon vs. gibi küçük mekanlar için sökülüp takılabilen güzel bir alttan vidalı sıkma sistemi önerdi . El çiziminde herikisini de çizdim bir göz atın da karar verelim hangisini yapalım sizce ?
PTT kargonun en uygun fiyatlı hizmeti verdiğini öğrendim Durukan . Bayramdan sonra tam olarak bilgi edinip
burada paylaşırım . Ödemeyi hiç dert etmeyin mengeneleri aldıktan sonra özelden vereceğim hesap numarasına yatırabilirsiniz . Hatta isteyen kendince uygun taksitlere bile bölüp parçalı ödeme de yapabilir hiç dert etmeyin . Hele zahmetin filan lafı bile olmaz