Bıçak Sanatı - Forum

BOWİE

Emrah kent

  • ***
  • 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #40 : 18 Mayıs 2013, 03:21:03 »
vallaha açıksa gerçekten çok hoş eline koluna sağlık :)

Yilmaz Dogan

  • ***
  • 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #41 : 18 Mayıs 2013, 10:34:41 »
bende tüm arkadaslar gibi sonucta güzel bir seyin ortaya cikacagina inaniyorum ellerine saglik

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #42 : 18 Mayıs 2013, 11:45:46 »
ahşap kın detayları





Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Mustafa Özdemir

  • ***
  • 311
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Antalya
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #43 : 18 Mayıs 2013, 15:19:37 »
dahada güzel olacak gibi görünüyo

Mehmet GENÇ

  • ***
  • 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #44 : 18 Mayıs 2013, 21:36:46 »
Sinan usta çok güzel oluyor kında hangi ağacı kullanıyorsun çam gibi duruyor ama ,Buralarda kızıl ağaçtan yaparlar işlemesi kolay liflenme yapmaz
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2013, 18:58:54 »
kılıf için beyaz ceviz kullandım Mehmet abicim,

kılıfın son durumu....
















« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2013, 19:01:19 Gönderen: ersenanahtar »
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2013, 19:13:53 »
Ahşap kınları çok seviyorum ama böyle zarif ve güzel yapılınca daha çok seviyorum. Ellerinize sağlık takipteyiz.

Ynt: BOWİE
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2013, 20:16:40 »
Merakla takipteyiz, kabartma ve çökertmeler oldukça net çıkmış. Fotoğraflaman çok iyi bir şey Sinan  :2up   :2up

emrekipmen

  • *****
  • 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #48 : 21 Mayıs 2013, 12:19:27 »
Sinan, izliyorum  :o :2up

Kipmen Sanat web sitesi

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #49 : 21 Mayıs 2013, 19:56:02 »












Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Yilmaz Dogan

  • ***
  • 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #50 : 21 Mayıs 2013, 22:53:25 »
sinan usta ellerine saglik ben demistim sonucta cok güzel bir sey cikacak diye valla süper bravo :2up :2up :2up :2up :2up

Mehmet GENÇ

  • ***
  • 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #51 : 21 Mayıs 2013, 23:14:16 »
Bu güzelliği görünce acaba bıçak yapmayı bıraksammı diye düşünüyorum.Tek kelimyle harika
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

mehmet dülcek

  • ***
  • 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #52 : 22 Mayıs 2013, 00:06:46 »
Ustat tebrikler gercekten cok guzel  :2up

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #53 : 22 Mayıs 2013, 15:53:00 »
standın detayları;

















Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

emrekipmen

  • *****
  • 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #54 : 22 Mayıs 2013, 18:03:34 »
Çok çok güzel gidiyor Sinan, işte, her detayla ince ince uğraşınca bir de yetenek ve bilgi varsa imkansız yok nerdeyse. Çok hoş bir çizgi tutturdun bu bıçakta, tebrikler gerçekten  :2up
Bu arada pirinci patine ederken amonyaklı buhar odası mı kullanıyorsun? Tuz serptin mi?

Kipmen Sanat web sitesi

Mustafa Özdemir

  • ***
  • 311
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Antalya
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #55 : 22 Mayıs 2013, 18:46:13 »
çok güzel olmuş sinan usta ellerine sağlık

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #56 : 22 Mayıs 2013, 20:29:55 »
teşekkür ederim ustam sağolasın,Emre ustam amonyaklı buhar banyosu tuz serpiştirmedim ....
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

damascus

  • ***
  • 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: BOWİE
« Yanıtla #57 : 22 Mayıs 2013, 21:23:29 »
Her gördüğümde farklı birşey maşallah şaşırtıcı ve sıra dışı şeyler ellerine sağlık abi...