Taner abi eline sağlık çok güzel görünüyor 
teşekkür ederim.

taner hocam tam seyırlık olmuş ellerıne salık
bu aradada murat ustanın keyfıne dıyecek yok anlaşilan

sağol usta , bu gun Murat usta aradı beğenmiş . valla bırısıne bırşey yaparken afakanlar basıyor beni. istediği gibi olmıyacak diye..

hamonlu damast.... 
taner ustam ;

bıçak da harika bu arada...
beğenmene sevindim

mutlaka sahibi havalara uçacaktır...
hatta sana nasıl teşekkür edeceğini bile şaşıracaktır, eminim.... 
Taner usta, hep aklımdaki bir görüntüydü küçük, damas, abanoz ve işlevsel bir bıçak ... sen bunu hayata döktün ellerine sağlık.... senden de bu beklenir zaten.... 
Murat usta bugünkü telefonunla rahatladım. sahibi olacak kardeşimiz güle güle kullansın

Eline sağlık güzel bıçak olmuş..
teşekkür ederim

Ustam ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş ancak kafama takılan bir sual var namludaki en son küçük olan deliğin asimetrik olduğunu farkettim bunun özel bir amacımı var yoksa ben yanlış algıladım fotoğraf açısından bana öyle gelmiş olabilirmi?
dikkatlisin Mustafa

damasr dövülürken bıraz sertleşiyor . aslında ağızda belıren hattı tekrar yumuşatıp kaybederım dıye yumuşatma işlemı yapmadan. delik ve perdah gibi işlemleri profıl sertken yaptım. tabı budurumda delıklerı açabılmek ıçın bu iş için uygun çok sert matkap uçları kullandım sonuncu değiliği delerken uç kırıldı ve delığın sımetrısı bıraz bozuldu duzelttım duzeltmesınede. bu şekılde oldu o da nazarlık dıyelım

Taner ustam eline sağlık, çok şık duruyor.
Sırt kısmındaki delikler ısıl işlemde tehlike arz etmiyor mu diye sormak istiyorum. Bu kısımlardan çatlama vb yapmaz mı normalde? Sizin profiliniz nasıl bu kısımdan çatlamadı?
teşekkür ederim , benım için artık surun olmaktan çıktılar. kullandığım ısıl işlem yağı gayet kalıtelı. sorun çıkacağını hissedersem delıklerı kıl ıle dolduruyorum

Sevimli bıçak olmuş,hoş görünüyor. 
teşekkür ederim..
Taner ustam, çok hoş olmuş küp şeker duruyor
ellerine sağlık...
sağol Fatih

Bu işi sonunda bana bıraktıracak sınız ya hadi hayırlısı bakalım. Taner bir birini tamamlayan güzel tasarım ve güzel işçilik tebrikler.
Turgut usta nereye ya.. daha çay içmeye gelıcem nasib ise

Taner ustam ellerine sağlık çok güzel ve kullanışlı bir bıçak olmuş.
teşekkür ederim Rasim usta

Şahane olmuş,eline sağlık taner ustam.

sağol Yaşar abi