Bıçak Sanatı - Forum

kesilmez eldiven

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
kesilmez eldiven
« : 16 Mart 2013, 15:36:53 »
sevgili forumdaslarım benim sizlere bir sorum olucak. kesilmez eldiven almak istiyorum nette biraz arastırdım bir cok farklı urun var hangisi alıcagım konusunda kararsız kaldım sizlerin kullandıgı veya bilgi sahıbı oldugu markalar varmıdır ne onerirsiniz veya alırken neye dikkat etmelıyım. beni aydınlatırsanız sevinirim. bu arada alma amacım son 3 ayda 5 defa elimi kestim bıcakla en son seferde kasık yaparken bıcagı elimden kacırdım tahtayı tutugum elimin orta parmagını ucundan budadım biraz. suan onun agrısını cekıyorum oyuzden kullanırken hareketımı kısıtlamıcak ama yaptıgım sakarlıklara karsı beni korıcak bir eldiven lazım bana. ilginiz için şimdiden teşekkurler

Ynt: kesilmez eldiven
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2013, 18:19:55 »
Çelik örme eldivenlerle rahat çalışamazsın bu nedenle kevlar aramid örme bir eldiven tercih et bence, satırla vurursan işe yaramaz ama bu tür ufak tefek kesilmeleri engeller.

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2013, 19:54:33 »
    En güzel eldiven beyinde biter.Her zaman çokkkkkkkk dikkatli olmalıyııııııızzzzz.Sakin ve bilerek çalışmalıyız.Vücudumuzdaki kayıp,kayıptırrrrrrr..
Geri dönüşü yoktur..........

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2013, 02:50:05 »
oneriniz icin sagolun sefa hocam. peki bu kevlar orgu eldiveni nereden alabilir. sanayide dolassam bulabilirmiyim yoksa bunlarin bulundugu ayri bir dukkan filanmi var tamamen cahillimden soruyorum kusura bakmayin.

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2013, 03:06:08 »
ali bey soylediginizde sonuna kadar haklisin ama dikkatimizi dis etkenlerde cok dagitiyor. mesela ben kampta arkamda havliyan kopek yuzunden parmagimi yardim cira yarmak isterken. oyuzden tedbiri elden birakmamak faydali.

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2013, 14:16:04 »
sag olun hocam. peki bunlari gidip alabilecegim dukkanlar neresidir. tam olarak bilmedigim bir urun oldugundan netten almayi pek saglikli bulmadim.

« Yanıtla #7 : 17 Mart 2013, 17:17:12 »
Valla İzmir de iş güvenliği malzemesi satan mağaza varsa bence internette bakıp öğren derim.

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2013, 17:35:37 »
'is guvenligi' tamamdir hocam arastiririm ilginiz icin tesekkuler