Bıçak Sanatı - Forum

Peter Ehrig Avcı Bıçağı

onok

• 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
Peter Ehrig Avcı Bıçağı
« : 13 Mart 2013, 21:07:30 »
Aileye yeni katılan Peter Ehrig Avcı Bıçağı:  :2up :2up :2up

Bıçak Ağzı : 12,50 cm
Toplam      : 26,00 cm
Kalınlık      : 4 mm
Namlu       : 440C Özel İmalat Çeliği
İmalat       : El İşçiliği - Almanya
Sap           : Ceviz Ağcı
Kılıf            : Kaliteli Deri Kılıf

Sapı elinize tam oturmakta, ağırlığı ve namlu kalınlığı güven vermektedir, gayet keskin insanın hemen avlanası geliyor  :D :D :D :

Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Peter Ehrig Avcı Bıçağı
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2013, 21:21:05 »

Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın fakat bir şey dikkatimi çekti; fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bıçak full tang değil. Acaba bunun sebebi nedir?  Kişisel tercihim full tang den yana olurdu  O:-)

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2013, 21:23:03 »
güzel bir koleksiyon parçası olmuş 100 özel üretimden 70. ' yi almışsınız.... :2up

onok

• 292
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2013, 21:37:21 »

Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın fakat bir şey dikkatimi çekti; fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bıçak full tang değil. Acaba bunun sebebi nedir?  Kişisel tercihim full tang den yana olurdu  O:-)

Teşekkürler... :2up :2up :2up
Evet full tang değil, sebebini ustasına bende sormak isterim ama namlu sapın yarısına kadar gelmekte ve çift vida-pim ile gayet sağlam durmakta. Tabi ki iki türlüsü olsa benim de tercihim full tang dan yana olurdu.
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

onok

• 292
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2013, 21:37:50 »
güzel bir koleksiyon parçası olmuş 100 özel üretimden 70. ' yi almışsınız.... :2up

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2013, 23:07:46 »
hayırlı olsun bu bıcağın aynısından bir ara türkiyede üretilmşti ve hala birkaçtane var ürtecide birebir aynısı
bende hep merak etmiştim orjinali kimin diye şimdi öğrendim iyi günlerde kulanın   :2up :2up :2up
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2013, 23:08:17 »
cok guzel bı parca bence avda bunun yanında bı yedek bıcak  alın sahsen ben oyle yapardım kullanmaya kıyamazdım :) :)

onok

• 292
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2013, 14:35:23 »
hayırlı olsun bu bıcağın aynısından bir ara türkiyede üretilmşti ve hala birkaçtane var ürtecide birebir aynısı
bende hep merak etmiştim orjinali kimin diye şimdi öğrendim iyi günlerde kulanın   :2up :2up :2up

Teşekkürler... Ne mutlu bana öğrenmenize vasıta olduysam... :2up :2up :2up

onok

• 292
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2013, 14:37:38 »
cok guzel bı parca bence avda bunun yanında bı yedek bıcak  alın sahsen ben oyle yapardım kullanmaya kıyamazdım :) :)

Teşekkürler... Sizin söylediğinizi zaten yapacağım, her yeni bıçak aldığımda "bunu kullanacağım" diyorum sadece lafta kalıyor  :)) :)) :))  :2up :2up :2up

damascus33

• *
  • 6
  • Yer: mersin
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2013, 22:03:49 »
Sevgili Onok muthis bicaklariniz var.Bende sizin gibi degerli parcalardan olisan bi koleksiyon yapmaya calisiyorum.Mail adresim vyzbarbar-33@hotmail.com guzel parcalarin resimlerini atarsaniz sevinirim.eger mail adresinizi yazarsaniz bende size guzel resimler yollarim.gorusmek uzere.

onok

• 292
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2013, 10:58:31 »
Sevgili Onok muthis bicaklariniz var.Bende sizin gibi degerli parcalardan olisan bi koleksiyon yapmaya calisiyorum.Mail adresim vyzbarbar-33@hotmail.com guzel parcalarin resimlerini atarsaniz sevinirim.eger mail adresinizi yazarsaniz bende size guzel resimler yollarim.gorusmek uzere.

Teşekkürler, sizler daha güzellerine sahip olursunuz inşallah... :2up :2up :2up
Özelden mesaj attım size...

magari

• 375
  • Serkan 1973
  • Meslek: Textil
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2014, 12:54:03 »
Harika bir sanat eseri , iyi günlerde kullanın.

onok

• 292
« Yanıtla #12 : 26 Ocak 2014, 16:39:01 »
Harika bir sanat eseri , iyi günlerde kullanın.