Bıçak Sanatı - Forum

Yeni tasarim 2.

Woon

• *
  • 8
  • Meslek: Bölge Müdürü
  • Yer: İstanbul
Ynt: Yeni tasarim 2.
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2013, 22:30:29 »
Çok güzel olmuş... Ayrıca sap kısmındaki logoda çok asil durmuş.

Tebrikler Ustam

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2013, 08:09:53 »
Metin ustam ellerine sağlık çok güzel bir çalışma tebrikler :2up :2up

metin anan

• 336
  • Meslek: bicak yapimcisi ressam
  • Yer: almanya
« Yanıtla #22 : 12 Mart 2013, 10:17:25 »
çok duru ve görkemlı olmuş.  çalışmalarınızı ılgı ıle takıp edıyorum .   yaptığınız eserlerde gözlemledığım   kalıtelı malzeme + özenlı çalışma  sonucunda   ortaya çıkan eserlerde  ağır ve sade bır hava var.

bu eserde ben buradayım ve işimi hakkı ıle yapacağım dıye bağırıyor..

şahsen çok beğendim..

tekrar sormadan edemıyeceğim    hamon çalışmalarınız varmı..?   şayet var ıse fotoğraflarını görebılırmıyız Metin bey..

Taner bey ilginize cok tesekkürler,hamonlu bicak dört ,bes sene önce bir arkadasla beraber bir kac tane yapmistik,evet hamon görüntü olarak güzel fakat burada okadar önemli bir calisma olarak görülmüyor ,bu konuyu tartismak cok uzun sürer ,belki bir gün telefonlasiriz

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #23 : 12 Mart 2013, 11:58:22 »
çok duru ve görkemlı olmuş.  çalışmalarınızı ılgı ıle takıp edıyorum .   yaptığınız eserlerde gözlemledığım   kalıtelı malzeme + özenlı çalışma  sonucunda   ortaya çıkan eserlerde  ağır ve sade bır hava var.

bu eserde ben buradayım ve işimi hakkı ıle yapacağım dıye bağırıyor..

şahsen çok beğendim..

tekrar sormadan edemıyeceğim    hamon çalışmalarınız varmı..?   şayet var ıse fotoğraflarını görebılırmıyız Metin bey..

Taner bey ilginize cok tesekkürler,hamonlu bicak dört ,bes sene önce bir arkadasla beraber bir kac tane yapmistik,evet hamon görüntü olarak güzel fakat burada okadar önemli bir calisma olarak görülmüyor ,bu konuyu tartismak cok uzun sürer ,belki bir gün telefonlasiriz

telefon ıle olsada ,tanışmak bılgı alışverışınde bulunmak benı çok memnun eder . :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #24 : 12 Mart 2013, 15:59:54 »
Elinize sağlık, diğer çalışmalarınız gibi titiz ve orjinal.

-Hüseyin Ateş

• 196
  • Meslek: mekatronik teknikeri
  • Yer: istanbul-B.Paşa
« Yanıtla #25 : 12 Mart 2013, 17:29:20 »
çok güzel bir çalışma tebrikler