Bıçak Sanatı - Forum

KARA İNCİ

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
KARA İNCİ
« : 02 Mart 2013, 15:20:33 »
Son usturam..





















Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2013, 15:40:00 »
Yakisikli bir şey olmus.
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2013, 16:19:46 »
Hakikaten yakışıklı olmuş. Söyleyecek söz bulamadım. Ellerine sağlık ustam.
Bu sefer işte Ustura Kemalin pabucu dama atılmış :)

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2013, 18:34:06 »
Teşekkür ederim efendim







resimlerin devamı: https://picasaweb.google.com/110028840843912084700/KARAINCI#
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2013, 18:36:21 »
Sinan, ellerine sağlık, uçta incelik oldukça korkutucu görünüyor  ;) Sapta ne kullandın seçemedim, abanoz mu, boynuz mu?

damascus

  • ***
  • 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2013, 19:01:06 »
Süpersin üstat eve döneyim bende devam edeceğim çalışmalara...

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2013, 19:10:23 »
      İşte emek,işte sanat  :2up :2up :2up

Mehmet GENÇ

  • ***
  • 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2013, 20:42:42 »
Ellerine sağlık sinan usta içbükey çok tatlı olmuş kaçlık tekerde açtın
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

bora atalay

  • ***
  • 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2013, 21:19:51 »
gösterişli bir işçilik olmuş, ellerine sağlık.. :2up

puukko

  • ***
  • 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2013, 02:03:24 »
Sinan Bey çok güzel olmuş 4x4.

Ercan Utkun

  • ***
  • 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2013, 11:33:43 »
     Ellerin dert görmesin Usta,güzel olmuş.
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.

ozgurozdemir

  • *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2013, 11:37:40 »
dostum ellerin dert görmesin bu ustura işinde türkiyedeki tek marka olma yolunda ilerliyorsun  :2up :2up :2up

saygılar
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2013, 11:45:53 »
teşekkür ederim efendim değerli yorumlarınız için,Mehmet ustam kullandığım teker 50 mm.  :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

mehmet dülcek

  • ***
  • 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2013, 12:12:34 »
Elinize saglik ustam gercekten cok sik kaliteli bi ustura olmus

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2013, 12:12:43 »
Sinan, ellerine sağlık, uçta incelik oldukça korkutucu görünüyor  ;) Sapta ne kullandın seçemedim, abanoz mu, boynuz mu?

evet Sefa ustam çok ince oldu milimin yarısı kadar herhalde ... sap malzemesi manda boynuzu efendim
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tufan

  • ***
  • 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2013, 15:07:13 »
Sinan usta  harika olmuş ellerine sağlık
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

ferroburak

  • ***
  • 539
  • Meslek: Teknik
  • Yer: ankara
Ynt: KARA İNCİ
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2013, 15:53:22 »
Sinan ustam eline sağlık. Uygun diş aralığı olan tırtık açma eğesi veya makinesi ile (silah kabzasında kullanılıyor) tutamak yerine diş açmanı tavsiye ederim:






« Son Düzenleme: 03 Mart 2013, 15:57:39 Gönderen: ferroburak »