Bıçak Sanatı - Forum

yeni tasarim

yuceldeniz

  • *
  • 369
  • LANDSCAPEPHOTOGRAPHER
  • Meslek: İdareci
  • Yer: DENİZLİ
Ynt: yeni tasarim
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2013, 11:01:55 »
Metin hocam, tuz direkt olarak ısıtılan tuzmu yoksa suda mı, sanırım direkt tuzu fırınlıyoruz değil mi?
Ayrıca verdiğiniz bilgi nedeniyle çok teşekkür ederim, bilgi paylaşıldıkça büyür...
YUCELMORE

gokhand

  • ***
  • 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Ynt: yeni tasarim
« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2013, 13:53:47 »
10,15 sene dinlendirilir

maşallah :)  fazla vakit almıyormuş. Ahşabın dinlenmesini beklerken canınız sıkılmasın diye birkaç bıçak yapabilirsiniz umarım :))

metin anan

  • ***
  • 336
  • Meslek: bicak yapimcisi ressam
  • Yer: almanya
Ynt: yeni tasarim
« Yanıtla #22 : 28 Şubat 2013, 18:03:17 »
10,15 sene dinlendirilir

maşallah :)  fazla vakit almıyormuş. Ahşabın dinlenmesini beklerken canınız sıkılmasın diye birkaç bıçak yapabilirsiniz umarım :))

belki duymusunuzdur kerestecilik denen bir meslek vardir agaci dinlendiren onlar ,ben dinlenmis ahsabi istdigim zaman satin aliyorum