Süper olmuş usta,eline sağlık..Nedense bunları çok seviyorum,10 tane olsa 11 isterim
Çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık.
Ellerine emeklerine sağlık Özgür ustam sahibide güle güle güzel günlerde kullansın.
Alıntı yapılan: BLACK08 - 23 Şubat 2013, 10:39:26Süper olmuş usta,eline sağlık..Nedense bunları çok seviyorum,10 tane olsa 11 isterim hop hop yok 10 tane anca bitane daha var
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Şubat 2013, 10:43:19Alıntı yapılan: BLACK08 - 23 Şubat 2013, 10:39:26Süper olmuş usta,eline sağlık..Nedense bunları çok seviyorum,10 tane olsa 11 isterim hop hop yok 10 tane anca bitane daha var bir gelsem ben bulurum,sen yerlerini bilmiyorsun
ozgur abı ellerın dert gormesın cok guzel olmus,sahıbıde guzel gunlerde kullansın bu arada kok cevızlerın bıturlu bıtmıyo amma stok varmıs ha
Bıçağın ölçülerini verebilirmisiniz.Sizce sakıncası yoksa.Fotoğrafdan büyüklüğünü kestiremedim.
Alıntı yapılan: BLACK08 - 23 Şubat 2013, 11:16:23Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Şubat 2013, 10:43:19Alıntı yapılan: BLACK08 - 23 Şubat 2013, 10:39:26Süper olmuş usta,eline sağlık..Nedense bunları çok seviyorum,10 tane olsa 11 isterim hop hop yok 10 tane anca bitane daha var bir gelsem ben bulurum,sen yerlerini bilmiyorsun gel gelde bul valla bende sevinirim
Ben daha yeni gördüm bu bıçağı. Dağ bayır değince ilk akla gelen kim deseler herhalde Özgür usta derlerdi Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Kaya arkadaşın yeğeni de kazasız belasız güzel günlerde kullansın.
Alıntı yapılan: Salim Türk - 23 Şubat 2013, 12:15:38Ben daha yeni gördüm bu bıçağı. Dağ bayır değince ilk akla gelen kim deseler herhalde Özgür usta derlerdi Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Kaya arkadaşın yeğeni de kazasız belasız güzel günlerde kullansın.eyvallah salim kardeş hayırlısı bakalım diyelimbülent kardeşi kenarda seni bekliyor atla otobüse gel eee ben geldim sıra sende bu arada bu akşam herhalde 2 tane acemi iş daha ayınlıyacam
Bülent meraklanma sağlam yerde bekliyor seni malzeme sıkıntı yok olmadı başka profil cıkarırız sana
güzel olmuş Özgür namlu işçiliği gayet ıyı