Herkese merhabalar,
Bugün Gedikpaşa'ya gittim ve hemen hemen aradığım birçok şeyi buldum... Bir tek deri almayı bir iki gün erteledim, önce bilenlerdende fikir almak isterim... Aşağıda bulduğum Vegital deri örneğini görebilirsiniz.. Sizce bu doğru malzememi? Desi ile satıyorlar ve yaklaşık 200 desi 160TL gibi...Ben kalitesini çok beğendim şahsen...Tek problem biraz ince olması (2mm/max)...
Deri haricinde malzemecilerden deri boyası / kimyasalları, yapıştırıcı, vs ile birde perçin presi aldım. Bu presinde resmini aşağıda gösteriyorum... Aşağıda bulduğum dükkanların bilgilerini geçiyorum... Deri ile ilgili birçok ihtiyacınıza cevap bulabilirsiniz buralardan... 4 saat gezme sonunda eleyip kullandığım dükkanlar bunlar... Ben ticaretimden memnun kaldım ancak hepsi ile daha bugün tanıştığımdan ticaretinizde basireti elden bırakmayın derim

...
Deriyi edindiğim yer: Mader Deri: 0212 517 8957 Hamam Cad. No:65 Gedikpaşa / İst
Kimyasal ve el aletleri: Erkan Makina: 0212 517 8555 Hamam Cad. Neviye Sokak No: 28 (Pres, Deri Boyası, Yapıştırıcı, Deri için el aletleri, vs...)
Perçin çeşitleri ve Pres adaptörleri: Kerem Ticaret 212 517 8406 Müsellim Sok. No:19