Ugur gayet guzel duruyor biras dalgalanmalar var gibi tahta takoz ile profil boyuna calissan sanki çok daha değer katacaksin profiline perdahi yine atarsin .kabza için marangozdan bir parca mese alip salome ile karartabilirsin biçagina çok da yakişir diye tavsiye edersem bana lütfen darilma çünkü profilinin güzelliği iyi bir kabzayi hakediyor.
İlk çalışma için gayet güzel,kaya beyin dediklerini dikkate al ellerine sağlık
Ege bicak celigi icin bence en iyi alternatiflerden biri yumusatildiktan sonra islemesi cok kolay burada en zoru yumusatma islemi gibi gorunsede en kaliteli celikleri egelerde bulmak mümkün
Baharatcidan kamelya yagi al zimparadan cikar cikmaz hemen sür çok memnun kalacaksin .bicak bir sanatci icin demir parcasi değil karakteri olan bir objedir.kurtarabildiğin bütün hatalari kurtarmakla mükellefsin yoksa bicak ustasi değil kullanilan bir takim ustasisin unutma .guzel bicaklar Bizim gibi acemiler icin acimasiz bir savasin ardindan ortaya cikabiliyor.
Güzel görünüyor.Kabze için delikler varmı.Benmi göremedim.
Foruma yeni katılan arkadaşlarımız neden zor işlerle başlıyorlar? Herhalde malzeme yokluğundan kaynaklanıyor. Elinize sağlık arkadaşlara tamamiyle katılıyorum. Açıkçası ben eğe çeliği ile çalışmaya sakınırım. İlk bıçaklarda özellikle. Isıl işlem görmemiş bir çelik ile çalışmak daha mantıklı geliyor. Ama bunun yanında da arkadaşları tebrik ediyorum. Ciddi deneyimler kazanıyorlar diye düşünüyorum.
elnize sağlık güzel olmuş ama delme işini unutun derim sadece oksijen kaynağıyla yada lazerle delinir ben çok matkap ucu harcadım.
Ah bu tas banami oldu ben ilk bicagimda biras cozuttum o zaman