Bıçak Sanatı - Forum

yardım fotoraf makinası alıcam

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: yardım fotoraf makinası alıcam
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2013, 15:41:02 »
Ercan bey,
Bu işle biraz ilgilenen biri olarak bütçenize göre şunu önerebilirim, herhangi büyük elektronik bir mağazadan içeri girin, üzerinde "canon" yazan kompakt makinayı alın, hatta 30tl de 200 tl nin üzeri olarak size iade edilsin. Bozulmaz, bozulsa bile toprağa gömersiniz ama "canon" özel çaba göstermezseniz kolay bozulmaz.
Profesyonel bir yaklaşımla bütçeniz yaklaşık 8000tl gibi bir düzeyden başlar, Canon 5D MarkIII ve 16-35 L II lensi sizi 10 sene idare eder, 20 de edebilir ama teknoloji hızlı değişiyor...Arasına pek bakmayın, özel bilgi, beceri ister.
Not: Kendim Canon 40D ve Sigma 17-70 kullanıyorum. Ayrıca Manuel lensim mevcut o konu da ayrı bir deniz derya...
daha özet anlatilamazdi sanirim

canon kompakt makinede fiyat performans olarak rakipsiz.

canon kesinlikle.

Kesinlikle katiliyorum :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2013, 15:53:40 »
Hedeflenen fiyatın üstünde bir öneri yapmayı sevmiyorum ama Nikon olsun Canon olsun ucuz yollu SLR'ler de satıyor artık. Şimdiye kadar iki kere SLR olmayan makina eskittik. Bu ucuz ve ömürsüz makinelerle verdiğim paraya ve çektikleri fotoğraflara yanıyorum. Eski fotoğraflara bakıyorum da bunu iyi bir makineyle bir daha mı çeksem diyorum.

Aynasız bir sistem kameranın 2. elini ucuza alıp, bir iki de eski objektif alıp ekonomi yapmaya da şahsen sıcak bakıyorum. Olimpus ve panasonic'in 2. el body'lerine bakın derim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

opınel

• *
  • 207
  • Ahmet Yaşar ERDEN
  • Meslek: İstatistikçi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #22 : 25 Şubat 2013, 17:42:53 »
Kaliteli makro çekimlerde yapabilmeli bu tür compact küçük makina markalarınıda öğrenebilirmiyiz.