Bıçak Sanatı - Forum

Kaplan

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: Kaplan
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2013, 16:03:08 »
Sefa hocam her ikinizin de ellerine sağlık mükemmel olmuş. İyi günlerde kullanırsın inşallah.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 11 Şubat 2013, 20:34:03 »
Sefa usta beğenmene çok sevındım   :)   benım kafamda  abonoz  ve karartılmış balçak vardı. sen turuncu mıkarta yapmayı planlıyorum deyınce  açıkçası nasıl duracağını bende çok merak etmiştim . kabze tek kelıme ıle harıka görünüyor  , güle güle kullan
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #22 : 11 Şubat 2013, 20:37:50 »
bu arada yuruncu mıkartada bu tonu elde etmek için  hangı malzemelerı kullandın Sefa usta..?  gerek dokusu gerek rengı olsun çok  hoş olmuş.  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #23 : 11 Şubat 2013, 20:39:45 »

İkinizinde ellerine sağlık, Sefa ustam ; bu güzel eseri on numara sonuçlandırmışsın  :2up

Saptaki fikire bayıldım, güzel bir bütünlük olmuş, tekrar ellerinize emeğinize sağlık  :2up

« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2013, 21:49:03 »
Çok teşekkür ederim işin bana düşen kısmı için  ;)

Taner, sapı beğendiğine sevindim. Mikartayı kalın şile bezi turuncu bir kumaştan yaptım. Hiç boşluk veya gözenek çıkmadı, yapıştırıcı olarak polyester kullandım.  Biraz daha esnek polyester reçine kullandım, deneme amaçlı yapmıştım ama gerek renk gerekse desen benim de çok hoşuma gitti, devamı yapılabilir.

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
  • Meslek: Göz Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2013, 22:52:29 »
Ustaların paslaşmasından demek böyle güzellikler ortaya çıkıyor. Her ikinizin de ellerinize sağlık. Büyük keyif aldım.
PRIMUM NON NOCERE

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2013, 01:11:04 »
Ellerine sağlık Sefa hocam,senin yaptığın işlerin hepsi ayrı bir güzel hele o honesuki ye bayıldım,ayrıca Taner'in de hakkını vermek gerekir her ikinize de yürekten kutluyorum.
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2013, 14:57:46 »
ellerinize sağlık sefa ustam gösterişli olmuş :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)