Gelelim sonuca,

Bugün elime geçti stickerlar, öncelikle belirlediğim logoyu vektörel hale getirtip (Yani sayısal ortam da baskı makinesinin anlıyacağı dilde ) Stickercıya iletmem gerekiyordu. Bu konuda yardımcı olan ve de logomun ana hatlarını da kendi belirleyen Sn. Emin Albayrak'a çok teşekkür ederim. Sayesinde temiz bir iş çıkarabildik.

Kaligrafik yazının zor olacağını firma yetkilisinden öğrenince hem kaligrafik hemde düz olarak 10'ar adet yaptırdım ( 15TL'ye)
Her ikisinide denedim tabi;
Ölçü olarak 1cm X 1cm ebatlarında, iç hat çizgizi 1,5 mm olacak şekilde tasarımı gerçekleştirdik.
Deneme amaçlı olacağı için gözden çıkarılabilir eski bir mutfak bıçağını kobay yaptım.

Adım adım gidişata bakalım şimdi;
Stickerı ana kağdından keserek, bıçak yüzeyine yapıştırıp, etrafınıda bir güzel bantlıyoruz.

Sonra basit anodik dağlama düzeneğimizi kuruyoruz. ( Eski bir adaptör + kulak çöpü + sirkeli tuz karışımı )

Sistemi ters bağlayıp, yüksek sıcaklıkta görmesine rağmen sticker gayet sağlam kaldı, basitçe kenarından dürterek çıkarttım.
Akabinde beklediğimden de güzel bir sonuç çıktı, gayet temiz ve derin bir dağlama

Tabi ki beni şaşırtan kaligrafik olan logo oldu ve daimi olarak bunu kullanıcam. Şimdi bundan bir 100 tane sipariş vericem, 45 TL'ye mal olucak ve ertesi gün elime geçicek

işin en güzel yanı ise bu kadar temiz,
(PNP sistemleri, boyama vs. gibi) uğraştırmayan kullan at şeklinde güzel bir maskeleme sistemine nihayet kavuştuk.
Yaptırdığım firmanın iletişim linkine direkt konuyu belirtip vektörel hale getirilmiş logonuzu iletin ( Çok çetrefilli ve de küçücük olmasın tabi bu logo makinede sıkıntı yaratabilir)
info@otosticker.com
Firmadan, Semih Çelik Bey, gayet muntazam bir şekilde direkt ilgilenmekte, bu arada fiyat konusunda da 20 taneye 15 TL demez belki az belki biraz çok fiyat verebilir, neticede deneme amaçlı yaptı benimkini ayrıca tasarımın zorluğuda hesaba katılacak ona göre,
Neticede benim açımdan çok ucuza süper bir çözüm oldu